תשמעו, זה טעים שאתם לא מאמינים. טיפה מתוק מדי בשבילי, אבל בטח יהיה מעולה לכל השאר. בקיצור, תרשמו תרשמו:
המצרכים:
100 גרם חמאה
שני שליש כוס מייפל (אבל אפשר קצת פחות)
2 כפות רסק תפוחים טבעי
2 ביצים
1 כוס קמח תופח
חצי כוס חלב
חצי כפית וניל
1 כפית תערובת תבלינים (קינמון, אגוז מוסקט, הל ופלפל אנגלי)
כוס וחצי אגוזי מלך קצוצים (אבל אפשר קצת יותר)
בסוף עוד שתי כפות מייפל
אופן ההכנה:
מערבלים את החמאה והמייפל, מוסיפים את הביצים אחת אחת, מוסיפים לסירוגין חומרים יבשים ורטובים (להתחיל ולסיים בקמח). להוסיף ידנית את האגוזים.
לשים בתבנית ובתנור ב-180 מעלות כשעה, עד שעובר את מבחן הקיסם (אם משחים מדי, לשים מעל נייר כסף).
להוציא, לחורר קלות, לשפוך מלמעלה עוד שתי כפות מייפל ולהחזיר לתנור הכבוי אך חם.
זה יהיה מוכן כשעתיים אחרי.
נ.ב. חשוב: אפשר להחליף את האגוזים בשקדים. יוצא גם מאוד מוצלח.