לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

עניינימים


לראות את התמונה הקטנה
Avatarכינוי: 

בת: 54

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2007    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

11/2007

עוף וארטישוק ירושלמי


אוחחחח, זה טעים. תרשמו תרשמו:

 

מטגנים בצל (סגול במקרה שלי) בשמן קוקוס (*), מוסיפים עוף (שוקיים במקרה שלי) להשחמה, מוסיפים פרוסות גזר, ארטישוק ירושלמי, אורז מלא, מים רותחים (פי 2 מכמות האורז. אולי עוד קצת), מלח (מלח עשבים במקרה שלי), כמון, ג'ינג'ר, גרגרי הל, אגוז מוסקט. מבשלים כחצי שעה על אש גבוהה ואחר כך עוד כשעה על אש ממש קטנה, עד שהמים מתאדים. בכל מקרה הסיר צריך להיות מכוסה כמעט לגמרי.


 

(*) את כל הבוקר העברתי בתחקיר אינטרנטי מעמיק על שמן הקוקוס. הדעות חלוקות, אבל כולם מסכימים ששמן הקוקוס לא מתפרק או מתחמצן בטיגון. כולם גם מסכימים בתכולה הגבוהה של שומן רווי, אבל יש לא מעט שאומרים שמבחינה מולקולרית מדובר בשרשרת קצרה שמתפרקת מהר יותר. יש אפילו דיאטת שמן קוקוס. מחר אנסה לעשות לחם/עוגת בננות עם שמן קוקוס במקום חמאה. אתם הראשונים שתדעו איך יצא.

נכתב על ידי , 16/11/2007 19:24   בקטגוריות קדימה אוכל  
8 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של michaly ב-3/1/2008 15:46



280,327
הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , אקטואליה ופוליטיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לmichaly אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על michaly ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)