אוחחחח, זה טעים. תרשמו תרשמו:
מטגנים בצל (סגול במקרה שלי) בשמן קוקוס (*), מוסיפים עוף (שוקיים במקרה שלי) להשחמה, מוסיפים פרוסות גזר, ארטישוק ירושלמי, אורז מלא, מים רותחים (פי 2 מכמות האורז. אולי עוד קצת), מלח (מלח עשבים במקרה שלי), כמון, ג'ינג'ר, גרגרי הל, אגוז מוסקט. מבשלים כחצי שעה על אש גבוהה ואחר כך עוד כשעה על אש ממש קטנה, עד שהמים מתאדים. בכל מקרה הסיר צריך להיות מכוסה כמעט לגמרי.

(*) את כל הבוקר העברתי בתחקיר אינטרנטי מעמיק על שמן הקוקוס. הדעות חלוקות, אבל כולם מסכימים ששמן הקוקוס לא מתפרק או מתחמצן בטיגון. כולם גם מסכימים בתכולה הגבוהה של שומן רווי, אבל יש לא מעט שאומרים שמבחינה מולקולרית מדובר בשרשרת קצרה שמתפרקת מהר יותר. יש אפילו דיאטת שמן קוקוס. מחר אנסה לעשות לחם/עוגת בננות עם שמן קוקוס במקום חמאה. אתם הראשונים שתדעו איך יצא.