ושוב אקדים ואומר שהדעות בנוגע לשמן הקוקוס חלוקות, אבל בניגוד לתבשיל של אתמול, כאן האלטרנטיבה היא חמאה (על אופציית השמן הרגיל אני לא מוכנה לדון), ככה שאתם מוזמנים לעשות את השיקולים שלכם. בכל מקרה, גם אם זה יהרוג אתכם - לפחות תמותו מאושרים. אה, ומה שהופך את זה ללחם ולא לעוגה זאת הדחיסות.
המצרכים (לעוגת אינגליש קייק אחת + 6 מאפינס):
125 גרם שמן קוקוס
0.75 כוס סוכר
3 ביצים
2 כוסות קמח תופח
(0.25 כפית מלח. אני לא שמתי)
1 כוס בננות מעוכות
1 כפית תמצית וניל
1 כוס אגוזי מלך / 1 כוס קוביות אננס (שכל אחד יבחר)
אופן ההכנה:
מערבלים שמן וסוכר כמה דקות
מוסיפים את הביצים אחת אחת
מנמיכים מהירות ומוסיפים את הקמח
את הווניל
את הבננות
מוסיפים בערבוב ידני את האגוזים או האננס
אופים ב-180 מעלות כ-40 דקות (עוגה) או 30 דקות (מאפינס)
