לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

עניינימים


לראות את התמונה הקטנה
Avatarכינוי: 

בת: 54

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2007    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

11/2007

ג'ינג'ר מסוכר ביתי


300 גרם ג'ינג'ר מקולף וחתוך לפרוסות דקיקות ככל שניתן

2 כוסות סוכר

רבע כוס מים רותחים

 

מערבבים את הג'ינג'ר והסוכר, מוסיפים אותם למים הרותחים שבסיר, מבשלים על אש נמוכה מאוד במשך שעה וחצי (ואני מניחה שככל שתבשלו יותר כך יהיה חריף פחות), מרבבים מדי פעם. מייבשים על מגש שעליו נייר אפייה. ממתיקנים כבדים יכולים בשלב זה לערבב את פרוסות הג'ינג'ר המוכן עם סוכר, אבל בלוג זה לא מעודד פעילות כזאת. את שאריות הנוזלים שומרים (אם נהיה קשה מדי למחרת אפשר מים, לבשל מעט ואז שוב לקרר כדי לקבל סירופ דליל יותר) ומשתמשים בהם לשימושים שונים ומשונים (המתקת תה?).

 


שלב 1: פרוסות דקות של ג'ינג'ר. רצוי אפילו יותר דקות

שלב 2: לערבב ג'ינג'ר עם סוכר

שלב 3: ככה זה נראה בסוף

ובמבט מקרוב

 

 

נכתב על ידי , 22/11/2007 07:26   בקטגוריות קדימה אוכל  
12 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של גע"ס ב-24/11/2007 20:32



280,327
הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , אקטואליה ופוליטיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לmichaly אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על michaly ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)