300 גרם ג'ינג'ר מקולף וחתוך לפרוסות דקיקות ככל שניתן
2 כוסות סוכר
רבע כוס מים רותחים
מערבבים את הג'ינג'ר והסוכר, מוסיפים אותם למים הרותחים שבסיר, מבשלים על אש נמוכה מאוד במשך שעה וחצי (ואני מניחה שככל שתבשלו יותר כך יהיה חריף פחות), מרבבים מדי פעם. מייבשים על מגש שעליו נייר אפייה. ממתיקנים כבדים יכולים בשלב זה לערבב את פרוסות הג'ינג'ר המוכן עם סוכר, אבל בלוג זה לא מעודד פעילות כזאת. את שאריות הנוזלים שומרים (אם נהיה קשה מדי למחרת אפשר מים, לבשל מעט ואז שוב לקרר כדי לקבל סירופ דליל יותר) ומשתמשים בהם לשימושים שונים ומשונים (המתקת תה?).

שלב 1: פרוסות דקות של ג'ינג'ר. רצוי אפילו יותר דקות

שלב 2: לערבב ג'ינג'ר עם סוכר

שלב 3: ככה זה נראה בסוף

ובמבט מקרוב