השאלה הזאת, שנשאלה לא אחת אודותיי, הפכה היום שוב לרלוונטית, בשעה שבתנור שלי מתקררים ברגע זה מאפינס אבוקדו שהכנתי. כן, כן, מה שאתם שומעים - מאפינס אבוקדו (מלוחים. גם להרפתקנות שלי יש גבול). טעמתי אחד. יכול להיות שהייתי צריכה לשים קצת פחות מלח. אבל די די טעים. נדמה לי. זה בטוח מיוחד. בכל אופן, יכול להיות שכשזה יתקרר המרקם יתגלה כקשיח מדי (מלכתחילה רציתי שזה יהיה יותר לחם מעוגה), ואולי אני צריכה לנסות שוב ולהוסיף הפעם גביע שמנת חמוצה למתכון. בגלל זה אני עוד לא מפרסמת אותו.
בקרוב על מסך זה, אגב, עוגת בירה (כלומר גינס) של הקונדיטורית האהובה עליי, רוני ונציה. זה בטוח ייצא טוב. דיווחים בהמשך.
