עד שעברתי לגור על ציר הרצל בר"ג (בפעם הראשונה ב-96' ובפעם השנייה באוגוסט 2006) הייתי משוכנעת שהבייגלה הקטנים שנמכרים בפיצוציות חייבים להיות ממש קשים, ושהם באים רק בשתי צורות: או עם ריכוז מלח בלתי אפשרי בצד אחד ובלי שום מלח על שאר הבייגלה או עם חמישה גרגירי שומשום ותו לא.
המעבר מזרחה חשף בפניי עולם חדש ועובדה מדהימה - זה לא חייב להיות ככה! הבייגלה הרמת גני (ובמיוחד המקום הקטן על הרצל, כמעט בפינה עם ז'בוטינסקי) מספק תמורה מושלמת לשלושת השקלים שלכם. הוא גם רך, גם חם אם מגיעים בזמן המתאים, וגם יש בו תוספות נדיבות ואחידות: המון שומשום, או זעתר או החביב עליי - בייגלה הבצל (ואולי יש גם עם מלח. אף פעם לא בדקתי).
שיהיה יום חם, אה?