לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

עניינימים


לראות את התמונה הקטנה
Avatarכינוי: 

בת: 54

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    פברואר 2008    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 

2/2008

עניינימים של צרכנות ואוכל


 קניתי מיקסר. אמיתי. עם וו לישה וגיטרה וכל הדברים האלה שתמיד קראתי במתכונים ולא היה לי. למרות חלומי למיקסר אדום (או סגול) של קיצ'נאייד, הלכתי בסוף על אחד אפור של קנווד, שכוחו 1000 ואט ומגוון האביזרים הנלווים המתחברים אליו גדול להפליא (הוא מגיע עם בלנדר ומטחנת בשר, אבל אם רק ארצה אוכל לרכוש מסחטה לפירות קשים, אביזר להכנת פסטה, שלל קוצצים וטוחנים ומה שהכי מצא חן בעיניי - מסחטה לעשב חיטה, למקרה שקדחת הבריאותיות תתקוף אותי שוב). בשבת אנסה אותו לראשונה ואתן לו ללוש לי בצק ללחם (שזה אמנם קצת פחות כיף מללוש אותו ביד, אבל עדיין ישאר לי שלב הוצאת האגרסיות שאחרי התפיחה הראשונה).

 

 עדיין במיקסר יד (+מתקן שעליו הוא עומד) הישן, אנסה היום לעשות עוגת תפוזים וקוקוס. אתמול ניסיתי, יצא מאוד מאוד נחמד, אבל נדרש שם שיפור קטן, ולכן אני עוד לא מפרסמת את המתכון. רק אגיד שזה שייך לקו עוגות הקונפיטורה שלי.

 

 ואם מישהו מעוניין במיקסר יד + מתקן שעליו הוא עומד ואפילו מכסה לקערה למניעת התזה ושני סוגי מקצפים - שיגיד עכשיו.

 

 ללאומי קארד יש עכשיו עניין כזה של המרת נקודות לכסף. מי שזה רלוונטי בשבילו קיבל הביתה כרטיס מגנטי שעליו יש להטעין דרך אתר האינטרנט את הנקודות ואז אפשר לשלם עם הכרטיס המגנטי הזה ברשתות המשתתפות במבצע. לא זוכרת כרגע מיהן הרשתות האלה, אבל מבחינתי העובדה שיש שם את קפה ג'ו היא מאוד חיובית, ולכן בחודשים הקרובים אבקר בסניפי קפה ג'ו בתדירות גבוהה.

 

 אלא שהבוקר גיליתי שאת סניף קפה ג'ו ברחוב החשמונאים החליף קפה קפה, אז נראה מה אעשה. אולי אתרכז בסנדוויצ'ים אחרי הפילאטיס בסניף של מרום נוה.

 

 ועניין אחרון שלא קשור לאוכל או לצרכנות: מי שיש לו ערוץ 8 מוזמן לצפות הערב ב-21:35 (או לחפש שידור חוזר בלילה, כי בכל זאת יש ליגת האלופות באותה שעה) בסרט הנהדר "מוות בסנטה לנד". זה על עיירה אחת באלסקה ששמה North Pole ורוח הכריסמס שורה בה בכל ימות השנה. אלא שהדבר הזה כנראה קצת מחרפן את הילדים שם. מאוד מומלץ. בחיי.

 



נכתב על ידי , 20/2/2008 10:18  
13 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של לרכמתל ב-22/2/2008 18:00



280,327
הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , אקטואליה ופוליטיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לmichaly אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על michaly ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)