לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

עניינימים


לראות את התמונה הקטנה
Avatarכינוי: 

בת: 54

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אפריל 2008    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

4/2008

פוסט קסום (ומפרגן להפליא)


הפעם הראשונה שנתקלתי במוצרי קסם המדבר היתה כששלחו לי מתוקף תפקידי את הצ'אטני 7 טעמים שלהם. כזכור (ואם לא זכור, לחצו על הלינק), אותו צ'אטני הניב את אחת העוגות הכי מוצלחות שלי בכל הזמנים, ולפיכך מיהרתי לרכוש עוד מוצרים שלהם, בתקווה שגם הם יהפכו לעוגות מוצלחות.

 

וזה עבד. בשבוע שעבר עשיתי עוגה מתיבול האגסים והל שלהם (כמו עוגת הצ'אטני, מינוס התפוזים הסיניים, הנוזלים הם רבע כוס ברנדי ורבע כוס חלב והתבלינים שבהם השתמשתי הם אגוז מוסקט ומעט ג'ינג'ר. אם היה לי הל טחון בבית הייתי שה גם קצת ממנו, אבל לא היה) ואילו אתמול הכנתי עוגה מעולה מרוטב התאנים ודבש שלהם, וזה הולך ככה:

 

כ-0.75 כוס דבלים שהושרו מבעוד מועד בברנדי/וויסקי

1 כוס אגוזי מלך קצוצים

 

1 צנצנת רוטב תאנים ודבש

100 גרם חמאה רכה

שליש כוס דבש

2 ביצים

1 כפית תערובת תבלינים (קינמון, פלפל אנגלי, הל, ציפורן)

2 כפיות מנוזלי ההשרייה של הדבלים

1 כוס קמח תופח

 

מערבבים הכל (את האגוזים והתאנים בסוף ידנית), ושמים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ-50 דקות עד שעה (אבל לבדוק עם קיסם החל מ-45 דקות).

 

יוצא מעין עוגת דבש מעודנת עם טוויסט.

 

את המוצרים, אגב, קצת קשה להשיג, אלא אם כן תמלאו את הטופס הזה, ואז האנשים הנחמדים של קסם המדבר יגידו לכם בדיוק איפה זה נמצא בסמוך לקום מגוריכם. 

נכתב על ידי , 12/4/2008 11:35   בקטגוריות קדימה אוכל  
5 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של michaly ב-13/4/2008 18:51



280,327
הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , אקטואליה ופוליטיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לmichaly אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על michaly ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)