לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

עניינימים


לראות את התמונה הקטנה
Avatarכינוי: 

בת: 54

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יוני 2008    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

6/2008

מפחיד (כלומר מדאיג)


הרגע התקשרה אליי העוזרת ואמרה שצלצל מישהו בדלת, אמר משהו על זה שהוא מחפש את דירה 8 ואז מלמל משהו שבעצם הוא התכוון לדירה 10 (לדעתי יש רק 9 בבניין) והלך. ובדיוק השבוע התגאיתי בזה שאני מרגישה ממש בטוחה לגור בר"ג. פחות מפחיד אותי מה יקרה אם הוא יחזור כשאני אהיה, כי אני אף פעם לא פותחת את הדלת כשדופקים או מצלצלים. אני רק מקווה שזה לא מישהו שמתכנן לפרוץ לי הביתה (למרות שבאמת הגיע הזמן לעשות סדר בארון הבגדים שלי). ממילא אין מה לגנוב אצלי (חוץ מכמויות בלתי הגיוניות של ארטיקים בפריזר) וזאת סתם טראומה לחתולים.

 

עוד דבר מעט מדאיג הוא שהעוזרת ביקשה העלאה. אמרתי לה שזה בלתי אפשרי מבחינתי ושאני אבין אם היא תעזוב. אני באמת אבין, אבל זה לא יהיה קל. אני תמיד טוענת שמצבי הנפשי תואם את מצב הדירה שלי, ואם הדירה מבולגנת גם הנפש לא משהו, ובלגן זאת הבעיה הכי גדולה שלי. כרגע אני מסדרת לפני שהיא באה, שזה טוב. אני רק צריכה לשכנע את עצמי שהיא תמשיך להגיע ולסדר בכל זאת. אחרי שהבית יהיה מסודר השאר כבר שטויות.

 

והדבר השלישי המדאיג להיום הוא האפשרות שרוסיה תנצח את ספרד (למרות שחייבים להודות שבטורניר שהתחיל כשבאחד הבתים מצטופפות ביחד גרמניה, אוסטריה ופולין, זה נראה כמו מהלך מתבקש שלגמר יגיעו גרמניה ורוסיה).

 

ואפרופו כדורגל, להלן פוסט מופלא ביותר על הקשר שבין קולנוע לכדורגל.

נכתב על ידי , 26/6/2008 12:09  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של סטיבי ב-27/6/2008 01:17



280,327
הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , אקטואליה ופוליטיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לmichaly אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על michaly ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)