היום לקחתי את המדרסים החדשים שלי, והאיש שעשה אותם הבטיח לי שבין השאר הם יגביהו אותי בסנטימטר וחצי-שניים. יש! תמיד חלמתי להגיע ל-1.70 מטר.
בימי ראשון בשבוע הבא ובעוד שבועיים ישודר פרק הסיום הכפול בעונה הרביעית של "האוס". אנשים שראו מדווחים כי מדובר במשהו מפעים.
באותם ימים ממש ישודר גם פרק הסיום הכפול של העונה הרביעית של "עקרות בית נואשות", סדרה שאני רואה בעיקר מכוח האינרציה, אבל זה לא שאני סובלת.
נדמה לי שפעם כבר התלוננתי פה על המדים החומים המחליאים של שליחי UPS, אבל זה עוד מילא לעומת שיטות העבודה הלא יעילות שלהם (ומי שלא יכול להתאפק יכול להעיר את ההערה המתבקשת בתגובות). זה הולך ככה: מגיע לו שליח UPS לביתכם, ואם הוא לא מוצא אתכם הוא משאיר פתק על הדלת ובו כתוב מתי הוא יבוא בפעם הבאה (נגיד למחרת עד השעה 17:00). הם עובדים רק בימים א'-ה' ורק עד 17:00, אבל כשמתקשרים אליהם כדי לנסות לתאם מועד מדויק, הם אומרים שאי אפשר. השליח יבוא עוד פעמיים, גם אם מלכתחילה ברור לכם שאתם לא יכולים להיות בבית באותו זמן, ואז המשלוח יוחזר לשולח.
במסגרת תוכנית המנויים של עם עובד הגיע אליי היום הספר "ספרד" של אנטוניו מוניוס מולינה והשמחה גדולה, אם כי אגיע אליו רק אחרי שאסיים את "תותים" של מרינה לוויצקה (ספר הכולל בתוכו שני עמודים שגרמו לי לבכות באופן ששום ספר לא עשה לפניו, ובאותו הקשר מעולם לא הייתי כל כך קרובה להפוך לצמחונית. המלצה בקרוב) ואת מותחן הכבשים "גלנקיל".
ולאוהדי המטס שבין הקוראים, איזו קבוצה נקבל לאחר פגרת האולסטאר?