|
עניינימים לראות את התמונה הקטנה |
כינוי:
בת: 54 תמונה
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
יולי 2008
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | |
| 7/2008
טיפ לאופי הלחם ניסיתי לכתוב פוסט ובו מתכון ללחם המעולה שעשיתי היום, אבל הוא (הפוסט, אבל בעצם גם הלחם) לא נשמר ואין לי כוח לכתוב מחדש, לפיכך אסתפק בכמה טיפים:
המרכיב הסודי (אופס, כבר לא) שלי בלחם הוא גליל של גבינת פרומעז. אף אחד לא יצליח לנחש שזה שם, אבל הגבינה תורמת רבות בדרכה השקטה הן למרקם והן לטעם.
גוונו את הלחמים שלכם בעזרת תערובות תיבול הנמכרות בשוק לוינסקי או בחנויות תבלינים. היום השתמשתי בתערובת גרעינים וזרעונים שכללה גרעיני דלעת, חמניה, שומשום ושכחתי מה עוד, אבל יש מלא תערובות כאלה לאורז, לסלטים וכיוצא באלה. אף אחת מהן לא מוכרזת כתערובת ללחם, אבל הן בהחלט יכולות לשמש ככאלה.
ברור שעשבי תיבול טריים עדיפים, אבל בהעדרם או שאתם חפצים בקיצור דרך קטן נסו להשתמש בקוביות עשבי תיבול של דורות. יש אחד איטלקי ואחד צרפתי, לדעתי שניהם יצלחו למשימה. לפני השימוש בהן הוציאו אותן מההקפאה ותנו להן להפשיר ואז עסו אותן אל תוך הבצק (אני הוספתי אותן אחרי התפיחה הראשונה, אבל אפשר מההתחלה אם הפשרתם אותן מבעוד מועד).
| |
|