לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

עניינימים


לראות את התמונה הקטנה
Avatarכינוי: 

בת: 54

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יולי 2008    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

7/2008

טיפ לאופי הלחם


ניסיתי לכתוב פוסט ובו מתכון ללחם המעולה שעשיתי היום, אבל הוא (הפוסט, אבל בעצם גם הלחם) לא נשמר ואין לי כוח לכתוב מחדש, לפיכך אסתפק בכמה טיפים:

המרכיב הסודי (אופס, כבר לא) שלי בלחם הוא גליל של גבינת פרומעז. אף אחד לא יצליח לנחש שזה שם, אבל הגבינה תורמת רבות בדרכה השקטה הן למרקם והן לטעם.

גוונו את הלחמים שלכם בעזרת תערובות תיבול הנמכרות בשוק לוינסקי או בחנויות תבלינים. היום השתמשתי בתערובת גרעינים וזרעונים שכללה גרעיני דלעת, חמניה, שומשום ושכחתי מה עוד, אבל יש מלא תערובות כאלה לאורז, לסלטים וכיוצא באלה. אף אחת מהן לא מוכרזת כתערובת ללחם, אבל הן בהחלט יכולות לשמש ככאלה.

ברור שעשבי תיבול טריים עדיפים, אבל בהעדרם או שאתם חפצים בקיצור דרך קטן נסו להשתמש בקוביות עשבי תיבול של דורות. יש אחד איטלקי ואחד צרפתי, לדעתי שניהם יצלחו למשימה. לפני השימוש בהן הוציאו אותן מההקפאה ותנו להן להפשיר ואז עסו אותן אל תוך הבצק (אני הוספתי אותן אחרי התפיחה הראשונה, אבל אפשר מההתחלה אם הפשרתם אותן מבעוד מועד).
נכתב על ידי , 31/7/2008 00:12   בקטגוריות קדימה אוכל  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של michaly ב-1/8/2008 05:50



280,327
הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , אקטואליה ופוליטיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לmichaly אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על michaly ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)