|
עניינימים לראות את התמונה הקטנה |
כינוי:
בת: 54 תמונה
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
אוגוסט 2008
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | | | | |
| 8/2008
עוגת דבש בקלי קלות 120 גרם חמאה רכה (או 100 גרם חמאה + 2 כפות רסק תפוחים טבעי) שני שליש כוס דבש (האוהבים מאוד מתוק יכולים לשים 0.75 כוס) 2 ביצים 1 כוס קמח תופח חצי כוס חלב (או 2 כפות ברנדי ואז להשלים חלב לחצי כוס) חצי כפית וניל רבע כפית קינמון ועוד 0.75 כפית תערובת תבלינים שכוללת קינמון, הל, פלפל אנגלי, אגוז מוסקט וטיפה ציפורן) כוס-כוס וחצי אגוזים (מלך או פקאן)
מערבבים חמאה ודבש מוסיפים ביצים אחת אחת מוסיפים לסירוגין חומרים יבשים ורטובים (להתחיל ולסיים ביבשים), לערבב ממש קצת, עד שהכל מתחבר להוסיף אגוזים
(יוצאת בלילה מאוד דלילה. לא להיבהל מזה)
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שמשחים ועובר את מבחן הקיסם.

(למאפינס שבתמונה נראים מבחוץ גבשושיים משהו, בגלל שהשתמשתי בשבבי אגוזי פקאן)
| |
|