| |
עניינימים לראות את התמונה הקטנה |
כינוי:
בת: 54 תמונה
RSS: לקטעים
לתגובות
|
<<
אוקטובר 2008
>>
|
|---|
| א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
|---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |
| 10/2008
עוגת שקדים ודבש (שאולתרה על בסיס העוגה המעולה הזאת)
המצרכים: 50 גרם חמאה רכה חצי כוס שקדייה או תואם שני שליש כוס דבש 2 ביצים חצי כוס ליקר שקדים שני שליש כוס קמח תופח 100 גרם שקדים טחונים לאבקה
אופן ההכנה: מערבבים את החמאה, השקדייה והדבש מוסיפים את הביצים אחת אחת מוסיפים לסירוגין את הקמח+אבקת שקדים וליקר השקדים (להתחיל ולסיים בחומרים היבשים ולערבב רק עד שנהיה אחיד) לשים בתבנית ולקשט בפרוסות שקדים לאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, 30-40 דקות, עד שמרכז העוגה עובר את מבחן הקיסם
שתהיה שנה מקסימה

| |
|