אני פה רק בשביל הריח. נכון שגם הטעם מעולה, אבל הריח של בצק שמרים בתנור הוא אחד הדברים הכי טובים בעולם.
אז במסגרת ההתמכרות החדשה שלי לשמרים, הכנתי היום שבלולי קינמון, שאת המתכון המקורי שלהם מצאתי כאן.
מובן שוויתרתי על הציפוי. יש גבול. גם ככה המתכון הזה מפוצץ בחמאה. אבל בשלב המילוי אילתרתי כהרגלי:
אופציה ראשונה, בגלל שזה מיועד גם לילדים, עשיתי עם אבקת קקאו במקום קינמון.
אופציה שנייה עשיתי עם קינמון, אבל במקום למרוח את הבצק המרודד בחמאה, מרחתי אותו בשקדייה ונוסף על הסוכר והקינמון הוספתי גם שקדים טחונים.
אופציה שלישית דורשת לסור לחנויות כמו 4שף. שם קניתי שבבי קרמל ושבבי קוקוס קלוי, ערבבתי אותם יחד עם קצת סוכר וזה היה המילוי (+החמאה שמורחים בהתחלה)
אין תמונות כי המצלמה בתיקון, אבל יצא מאוד יפה ושבלולי לתפארת.