לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

עניינימים


לראות את התמונה הקטנה
Avatarכינוי: 

בת: 54

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2007    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

11/2007

הפרסומת החדשה של בזק עושה לי את זה, לעזאזל


ברור שלא בגלל בזק, שבשירותיה אני משתמשת רק כתשתית אינטרנט (למרות שבשבוע שעבר דיברתי מהקו שבבית בפעם הראשונה מאז שעברתי לדירה הנוכחית), וגם לא בגלל מה שהאנשים עושים כשהם חושבים שלא רואים אותם. זה החיוך הקטן הזה שמחייכים כשמסתכלים על מישהו שאוהבים בלי שהוא רואה אתכם שעושה לי את זה.
נכתב על ידי , 29/11/2007 22:03  
10 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של גע"ס ב-2/12/2007 07:21
 



עזים רצחניות


זה מה שהטריד את שלוות חלום הבוקר שלי. להקת (או יותר נכון קבוצות של 2-3 שגדלו רק כשמצאו להן קורבן) עזים רצחניות שהסתובבו והטילו חתתן על העוברים והשבים, וממקום מסתורי באיזה בניין ישן ונטוש אף ראיתי אותן טורפות כלב אחד ואיש אחד. והעניין הוא שהחלום ממש לא לווה בפחד. עשיתי כמיטב יכולתי להתחמק מהן, אבל זה לא היה חלום פרנואידי. לא היה להן משהו אישי נגדי ולא התעוררתי מהחלום הזה מתוך תחושת מצוקה או חרדה לגורלי האישי. למעשה לא התעוררתי ממנו בכלל, אלא באופן טבעי אחרי עוד איזה חלום או שניים ששכחתי. למעשה עכשיו כשאני כותבת את זה, נדמה לי שהסיבה להסתתרותי בבניין הנטוש היא דווקא בני האדם, והעזים היו רק משהו נלווה, אבל אני לא זוכרת וגם לא ממש בטוחה.

 

פרשנויות?

נכתב על ידי , 27/11/2007 13:33  
20 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של גע"ס ב-29/11/2007 09:10
 



עניינימים של ספאם


"אין מקריות בחיים. אם הודעה זו הגיע אליך, זה לא מקרה". כך נפתח ספאם שקיבלתי הבוקר והשגיאה במקור.

לרגע לא חשבתי שמדובר במקריות, ואני תוהה מה עשה האדיוט, שהוא מאסטר בקואוצ'ינג שמציע גם אימון אישי, נומרולוגי וקבלי ומומחה בהתרת חסימות, התאמת שמות וקבלה מעשית, כדי להשיג את המייל שלי בעבודה.

לעומת זאת, מייל נוסף שקיבלתי ממישהי שאני מכירה (מה שהופך את זה לספאם ידידותי. אתם מוזמנים להציע מונח חדש למצבים כאלה), מספר על מפעל השוקולד שוקונוי שמעסיקה עובדים עם מוגבלויות ונמצאת בקשיים כלכליים. זה האתר שלהם, שאפשר גם לקנות בו אונליין, אבל למחפשים מקומות לנסוע אליהם בחופש חנוכה, נראה לי שביקור במפעל שוקולד זאת תמיד חוויה מהנה (וזה גם נמצא בנתניה, ככה שלא צריך להרחיק).
נכתב על ידי , 26/11/2007 11:50  
7 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של רב-ערוצית ב-29/11/2007 22:21
 



האם שוב היתה רעידת אדמה?


או שזאת אני?

 

עדכון: ושמישהו יעדכן את Ynet ששתי הרעידות הקודמות היו ביום שלישי ולא שני.

 

עדכון 2: מישהו עדכן אותם.

 

עדכון 3: אם אני כבר פה, רציתי לעדכן שיש לי צינון מהגיהנום, עם חום וזה.

נכתב על ידי , 24/11/2007 00:22  
16 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של גע"ס ב-25/11/2007 22:06
 



על עקצוצים ולטאות


אנשים נוטים להגיד שיש לי דם קר. הם לא לגמרי טועים. לא במובן שהם מתכוונים אליו, כי מבפנים אני חמה אש, אלא במובן הכי פשוט של המושג. לא יודעת איך לספר לכם את זה, אבל נראה לי שבגלגול הקודם הייתי לטאה והגלגול לא ממש הצליח.

 

במה זה מתבטא: בצניחה של לפחות חצי מעלה (ואפילו קצת יותר) בחום הגוף הטבעי בחורף וצורך משמעותי באמצעים שישמרו על חום הגוף שלי. עכשיו, למשל, החום שלי הוא 36.05, בעוד שבקיץ הוא בממוצע כ-36.7. התחושה כשהחום צונח, אגב, מאוד דומה לתחושה כשהוא עולה, מינוס הערפול הקל שמלווה עליית חום.

 

חוץ מזה, אם אני כבר מאווררת את ההיפוכונדריה שלי בשלוש בלילה: הגרון שלי מעקצץ כבר מ-22:00 והאמת שעכשיו העקצוץ התגבר. בואו נקווה לטוב. אני ממש לא יכולה להיות חולה בסוף השבוע הזה ורק אתמול התפארתי בפני מישהו שיש לי מערכת חיסונית מפלדה.

 

עדכון 11:00: בינתיים העקצוץ נרגע כמעט לגמרי וחומי עלה ל-36.6 הנורמלי.

נכתב על ידי , 23/11/2007 02:42  
7 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של גע"ס ב-25/11/2007 21:27
 



ג'ינג'ר מסוכר ביתי


300 גרם ג'ינג'ר מקולף וחתוך לפרוסות דקיקות ככל שניתן

2 כוסות סוכר

רבע כוס מים רותחים

 

מערבבים את הג'ינג'ר והסוכר, מוסיפים אותם למים הרותחים שבסיר, מבשלים על אש נמוכה מאוד במשך שעה וחצי (ואני מניחה שככל שתבשלו יותר כך יהיה חריף פחות), מרבבים מדי פעם. מייבשים על מגש שעליו נייר אפייה. ממתיקנים כבדים יכולים בשלב זה לערבב את פרוסות הג'ינג'ר המוכן עם סוכר, אבל בלוג זה לא מעודד פעילות כזאת. את שאריות הנוזלים שומרים (אם נהיה קשה מדי למחרת אפשר מים, לבשל מעט ואז שוב לקרר כדי לקבל סירופ דליל יותר) ומשתמשים בהם לשימושים שונים ומשונים (המתקת תה?).

 


שלב 1: פרוסות דקות של ג'ינג'ר. רצוי אפילו יותר דקות

שלב 2: לערבב ג'ינג'ר עם סוכר

שלב 3: ככה זה נראה בסוף

ובמבט מקרוב

 

 

נכתב על ידי , 22/11/2007 07:26   בקטגוריות קדימה אוכל  
12 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של גע"ס ב-24/11/2007 20:32
 



עניינימים של יום רביעי


לא יכולתי לייחל ללבישה ראשונה השנה של המעיל האדום שלי יותר מוצלחת מיום גשום כזה. מכיוון שיש לי שלוש מטריות ואני מקפידה שלא לקחת איתי אף אחת מהן (אבל כן יש לי כובע), יצא שהלכתי היום כעשרים דקות בגשם. מה אומר לכם? היה כיף גדול, ולמרות זאת רציתי להגיד לנהגים בשדרות רוטשילד שנכון שהיה לכם ירוק ולי אדום ונכון שהגשם לא מפחיד אותי, אבל אתם לא יכולים לדעת את זה. מה שכן, בהחלט יכולתם לראות שאני בלי מטריה ולעצור, למרות שהרמזורים אמרו אחרת. אתם ראויים לכל הקללות שקיללתי אתכם, והנהג שבסוף כן עצר לי ראוי לכל הברכות שבירכתי אותו וגם לחיוך שהוא קיבל.

מישהו יודע איך מכינים ג'ינג'ר מסוכר, או לחילופין איפה מוצאים ג'ינג'ר מסוכר בפרוסות דקות? פשוט החנות שבה נהגתי לקנות אותם כבר לא מוכרת (אלא רק את הקוביות) וחשבתי להכין בעצמי. אני מניחה שזה איזשהו שילוב של ג'ינג'ר, סוכר, מים, סיר ולהבת גז, אבל אם מישהו ישחרר אותי מהצורך לעשות ניסויים זה יהיה מאוד נחמד.
נכתב על ידי , 21/11/2007 14:51  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של גע"ס ב-21/11/2007 15:09
 



הביקור הכי טוב אי פעם במרפאת שיניים


5183 שקל. זה הסכום שאותו אני הולכת לקבל ממרפאת השיניים בחזרה בתמורה לויתור שלי על שתל במקום שממילא אף אחד לא רואה. ד"ר ברונו הנחמד הראה לי את הסי.טי ואיפה הבעיה וגם אמר שממש לא חייבים לעשות שתל. אפשר גם בלי. וזהו. מתי בפעם האחרונה שמעתם מישהו שאומר שהוא הלך לרופא שיניים וגם לא כאב בכלל וגם עוד נתנו לו כסף במקום לקחת?

 

אמנם השמחה היתה מושלמת אם הייתי יכולה לבזבז את הכסף הזה במקום לתת אותו לבנק שעל חשבונו אני חיה, אבל לא נורא. זה עדיין משמח מאוד.

נכתב על ידי , 20/11/2007 15:33  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של גע"ס ב-23/11/2007 16:12
 



לחם (עוגה?) בננות (קוקוס) ואגוזים או אננס


ושוב אקדים ואומר שהדעות בנוגע לשמן הקוקוס חלוקות, אבל בניגוד לתבשיל של אתמול, כאן האלטרנטיבה היא חמאה (על אופציית השמן הרגיל אני לא מוכנה לדון), ככה שאתם מוזמנים לעשות את השיקולים שלכם. בכל מקרה, גם אם זה יהרוג אתכם - לפחות תמותו מאושרים. אה, ומה שהופך את זה ללחם ולא לעוגה זאת הדחיסות.

 

המצרכים (לעוגת אינגליש קייק אחת + 6 מאפינס):

125 גרם שמן קוקוס

0.75 כוס סוכר

3 ביצים

2 כוסות קמח תופח

(0.25 כפית מלח. אני לא שמתי)

1 כוס בננות מעוכות

1 כפית תמצית וניל

1 כוס אגוזי מלך / 1 כוס קוביות אננס (שכל אחד יבחר)

 

אופן ההכנה:

מערבלים שמן וסוכר כמה דקות

מוסיפים את הביצים אחת אחת

מנמיכים מהירות ומוסיפים את הקמח

את הווניל

את הבננות

מוסיפים בערבוב ידני את האגוזים או האננס

אופים ב-180 מעלות כ-40 דקות (עוגה) או 30 דקות (מאפינס)

 



נכתב על ידי , 17/11/2007 11:38   בקטגוריות קדימה אוכל  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של זיוה ב-18/11/2007 06:37
 



עוף וארטישוק ירושלמי


אוחחחח, זה טעים. תרשמו תרשמו:

 

מטגנים בצל (סגול במקרה שלי) בשמן קוקוס (*), מוסיפים עוף (שוקיים במקרה שלי) להשחמה, מוסיפים פרוסות גזר, ארטישוק ירושלמי, אורז מלא, מים רותחים (פי 2 מכמות האורז. אולי עוד קצת), מלח (מלח עשבים במקרה שלי), כמון, ג'ינג'ר, גרגרי הל, אגוז מוסקט. מבשלים כחצי שעה על אש גבוהה ואחר כך עוד כשעה על אש ממש קטנה, עד שהמים מתאדים. בכל מקרה הסיר צריך להיות מכוסה כמעט לגמרי.


 

(*) את כל הבוקר העברתי בתחקיר אינטרנטי מעמיק על שמן הקוקוס. הדעות חלוקות, אבל כולם מסכימים ששמן הקוקוס לא מתפרק או מתחמצן בטיגון. כולם גם מסכימים בתכולה הגבוהה של שומן רווי, אבל יש לא מעט שאומרים שמבחינה מולקולרית מדובר בשרשרת קצרה שמתפרקת מהר יותר. יש אפילו דיאטת שמן קוקוס. מחר אנסה לעשות לחם/עוגת בננות עם שמן קוקוס במקום חמאה. אתם הראשונים שתדעו איך יצא.

נכתב על ידי , 16/11/2007 19:24   בקטגוריות קדימה אוכל  
8 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של michaly ב-3/1/2008 15:46
 



לדף הבא
דפים:  

280,327
הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , אקטואליה ופוליטיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לmichaly אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על michaly ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)