עד כמה גרועה ה-AFC השנה?
ובכן, מגיעה שיקגו מליגת ה-N, קבוצה בלי QB, ששחקן ההתקפה המרכזי שלה נפצע בשבוע שעבר לדנבר. כלומר, קבוצה שאין בה כלום התקפי, וכמעט מנצחת את דנבר, שניצבת בראש הבית המערבי של ליגת ה-AFC. דנבר הייתה צריכה הארכה כדי לנצח קבוצה שאין לה את שחקני ההתקפה המרכזיים שלה. מביך. (כמעט כמו העובדה שדנבר נחשבת קבוצה לגיטימית השנה).
עד כמה גרועה ה-AFC השנה?
מגיעה אוקלנד ריידרס, שעמדה בראשות הבית המערבי של ה-A למפגש עם הפאקרס ומרוסקת עד דק. אחרי רבע אחד התוצאה הייתה פער דו ספרתי גבוה.
עד כמה גרועה ה-AFC השנה?
שבועיים רצופים מגיעות קבוצות טובות מהבית המזרחי של ה-A לשחק נגד וושינגטון רד-סקינס, משועלות ה-N. שבוע שעבר הג'טס בקושי ניצחו שם. השבוע הפטריוטס בקושי ניצחו שם. הפטריוטס הציגו את אחד המשחקים המבישים שנראו בהיסטוריית הפוטבול. מבוכה שקשה לעתים לצפות בה. ההגנה עשתה הכל חוץ מלהגן. בריידי היה עסוק למסור בעיקר לאוויר. בסופו של דבר הרד סקינס עשו את מה שהם יודעים הכי טוב, הפסידו. ובכל זאת, קשה היה לראות קבוצת עלית של ליגת ה-A משחקת כל כך נורא.
עד כמה גרועה ה-AFC השנה?
המשחקים בליגת ה-N באופן עקבי טובים יותר מאשר בליגה המקבילה. חוץ מבית הצפון ב-A, שאר הבתים פשוט לא משחקים טוב. המשחק בשבוע שעבר בין הג'יאנטס לבין הפאקרס היה אחד המשחקים הטובים השנה, כשהפאקרס נראים כמו קבוצה שאפשר לנצח אותה. כמובן, עד סוף השנה הפאקרס יכולים לנוח, אבל מחכה להם מאבק קשה בפליאוף שלהם. במערב הניינרס נחלשים. בבית המזרח הבויז והג'יאנטס נאבקים ממש עכשיו על ראשות הבית, במשחק שההגנות עוד לא הופיעו בו.
בתור מי שאוהד את סגנון המשחק של ה-A, אין ספק, המצב לא טוב. נכון, הרייבנס והסטילרס עדיין נראות כמו קבוצות פוטבול לגיטימיות. אבל כל שאר קבוצות ה-A, משחקות פוטבול מביך ונרפה. ההגנות של ה-A לא קיימות (אולי יוסטון, אבל מישהו ראה אותה אי פעם משחקת, לחלופין, משחקת נגד קבוצות טובות?), ונראה שדרכה של ה-N סלולה לניצחון נוסף בסופרבול. צחוק הגורל הוא שבמצבים שכאלה, בהם ניכר בבירור שליגה אחת עדיפה על האחרת, כמו השליטה של הפאטס, הסטילרס ואינדי עד אמצע העשור הקודם, לפתע ה-N החלו לנצח (הג'יאנטס בהפתעת הענק והריסת העונה המושלמת של הפאטס). עדיין יש סיכוי שתסריט זה יחזור על עצמו גם השנה עם הפאקרס. למרות שלדעתי, התקווה היחידה היא שהג'יאנטס יעלו לפליאוף ואולי יעיפו את הפאקרס בגרין ביי.