בעקבות יצירת ממשלת אחדות להחזרת האחדות לאומה המאוחדת, להלן מספר חוקים שיובילו לאיחוד, התאחדות ואחדות התקווה לעם. כל חוקים אלה הם חוקי יסוד המוגנים משינוי, ויכולים להיות משונים על ידי 95 חברי כנסת. חוקים אלה באים לחזק את הדמוקרטיה הישראלית, להגן על הפרט מפני עריצות הממשל, ולהבטיח שוויון זכויות בפני החוק.
1. חוק יסוד נשיאת השוויון בנטל - חוק הנאמנות: כל אזרחי ישראל, ללא יוצא מן הכלל, ישרתו את עם ישראל בשירות צבאי, לאומי, או אזרחי. שירות זה יתחיל בשירת התקווה במוסדות בהם מאושר השירות. אדם שלא ישרת באחד ממסלולים אלה, תישלל ממנו זכות ההצבעה לכנסת, וייקבע מעמדו כתושב קבע.
להלן מסלולי השירות המאושרים לפי חוק זה: שירות צבאי בצבא ההגנה לישראל; שירות לאומי במוסדות הלאומיים הבאים: הקרן הקיימת לישראל, מכבי האש, המשטרה, מגן דויד אדום (לא כולל הסהר האדום או הצלב האדום), מוסדות לימוד תורניים (כולל ישיבות וכוללים ללימוד תורה, לא כולל מוסדות לימוד שאינם תורניים); שירות אזרחי: בעמותות מאושרות על ידי הממשלה (דוגמת עמותת אלעד, עמותת מוניטור התקשורת, אם תרצו וכדומה), ביישובים קהילתיים ובהתיישבות באזורי עדיפות לאומית (כולל גבעות ביהודה ושומרון, ובעתיד בעזה), לא כולל עמותות אנטי-ציוניות ופוסט-ציוניות הממומנות על ידי ארגונים מחו"ל ו/או הקרן החדשה לישראל.
2. חוק יסוד שינוי שיטת הבחירות: חוק זה נועד להחזיר את המשילות, האחידות והתקווה לעםישראל.
א. ראש המפלגה הלאומית הגדולה ייבחר אוטומטית לראשות הממשלה. מפלגה לאומית היא מפלגה שמשתתפת בממשלה הנוכחית.
ב. הזכות להיבחר תינתן רק למי ששר התקווה, שירת שירות צבאי, לאומי או אזרחי מלא, בהווה או בעבר (המוגדר בחוק יסוד נשיאת השוויון בנטל), ושאינו מומן, ממומן או ימומן על ידי גורמים זרים שאינם מאושרים על ידי הממשלה הלאומית.
ג. חברי כנסת המכהנים כמשנה לראש הממשלה שבעבר או בהווה שירתו או משרתים בתפקידי שר ביטחון ורמטכ"ל יובטח מקומם גם בכנסות הבאות למען שמירת האחריות והתקווה לכל עם ישראל.
ד. בעיתות חירום תוכל הממשלה לבקש מהכנסת להשעות את הבחירות לכנסת לתקופה קצובה של לא יותר משנה כל פעם. בקשה זאת תצטרך אישור והסכמה של רוב מיוחס של 65 חברי כנסת. עיתות חירום הן כאלה שמוגדרות על ידי הממשלה ככאלה.
3. חוק יסוד השפיטה:
א. בית המשפט העליון יוכר כסמכות השיפוטית העליונה בכל תחומי מדינת ישראל ובה בלבד.
ב. שפיטתם של חברי ממשלה מכהנים יידחה.
ג. לבית המשפט העליון לא תהיה סמכות לביטול חוקי יסוד אלה.
4. חוק יסוד המחאה: זכות יסוד היא של כל אדם במדינת ישראל למחות כנגד מדיניות הממשלה. מחאה זה לא תיעשה בקבוצות שגודלן מעל 50 איש, למען שמירת הסדר הציבורי, האחריות והתקווה המאוחדת לכל עם ישראל. חוק זה אינו בא להגביל הבעת תמיכה עם מדיניות הממשלה.
או כמו שסיכם זאת יפה נביא החורבן הישראלי, בן דרור, שנולד בפסח, ימיני, "הגיע הזמן לעריצות הרוב."