לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים

חרונולוגיה חסרת חשיבות

Those who can make you believe absurdities can make you commit atrocities. Tangles should be welcomed as good news-they keep out demons. 1988:28 Becker :וולטר


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוגוסט 2005    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
8/2005

אכזריות לשמה


זה היה אחרי כבר די הרבה זמן. יותר מדי זמן, מספיק זמן צריך היה לחלוף. אבל היא עדיין נשארה במוחי, ברוחי, בנשמתי. למרות שכן, חלף המון זמן. איזה שנתיים, אולי אפילו יותר. אבל מדי פעם הייתי מהרהר בה. חושב עליה, על הזמן שלנו יחד, כמה טוב היה לנו יחד, היה טוב. אבל נגמר. בגללי, בגללה, זה לא משנה. או שכן משנה, אבל נגמר נגמר, מה זה משנה. ונגמר מזמן גם.

אבל מדי פעם, הפרידה ממנה לכאורה התאוששתי ממנה. בייחוד שזה היה בגללי. אני יזמתי. או שהיא יזמה, מה זה משנה כבר. הפרידה הייתה מזמן. לפני שנתיים. לא ממש שמרנו על קשר. פעם אימייל, פה, שם, לא ממש שמרנו על קשר. כי הפרידה הייתה מזמן. ובכל זאת, גם קשר רציני לא היה לי אחריה. לא בגללה, ברור שלא. בגללי. מה זה משנה בכלל.

ועכשיו, פתאום היא שוב הציפה את מחשבתי. אז חשבתי, למה לעזאזל לא. ויצרתי איתה קשר. סתם, לשאול מה שלומה. היא בסדר, היא ענתה, ואם אתה רוצה לשמוע עוד, תטלפן. זה נשמע מבטיח. אולי היא שכחה שנפרדנו. בגללי. ברור שבגללי. ואולי נוכל לחזור. נשמע כאילו היא רוצה שנחזור.

ולכן, בלב חושש, בגללי, רק בגללי, אבל גם מלא תקווה, טילפנתי אליה. בטלפון היא כבר הייתה יותר מבסדר. היא הייתה מצוין. היא עומדת להתחתן עוד כמה זמן. ומאחלת לי כל האושר בעולם.

נכתב על ידי , 9/8/2005 17:48   בקטגוריות אהבה ויחסים  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 

בן: 21

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג

79,150
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , אקטואליה ופוליטיקה , תקשורת ומדיה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לפינחסה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על פינחסה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)