הכנתי לכבוד החברים שלי, ולכבוד החנוכה (חג שמח) ולכבוד הבראנץ' של השבת:
1- סלט תאילנדי
מלפפון, צנונית וגזר. זה בא עם רוטב בוטנים.
השראה: הג'ירף נסיון: פעם ראשונה.

2. סלט פומלה
פומלה, צימוקים, עירית. רוטב של שמן-לימון-סוכר
השראה: ספר מתכונים. נסיון: פעם ראשונה.

3. מיץ תפוזים
תפוזים שקטפתי מהעץ, מסחטה חשמלית. מוזיקה טובה ושעה קלה.
השראה: פינוק סטנדרטי לאורחים של חורף. נסיון: שנים של הצלחה.

4. יהיו גם:
זיתים שכבשתי, לביבות בטטה ותפוחי עץ (מתכון מהאינטרנט, אנסה מחר), לביבות של פיצי (מסורת), סופגניות (קנויות), קפה ותה צמחים מהגינה, שמש של בוקר ומצב רוח טוב.
ואם כבר תמונות, היום בא איש עם סולם גדול לקח 400 שקל (בחסות ההורים) וניסר ענף גדול מהפקאן. זה היה ענף שעשה צל לכל הערוגות, וחוצמזה היה בדיוק מעל חוטי החשמל והטלפון. הפקאן לא הרגיש אפילו. אבא שלי ואני סחבנו את הענפים לכביש, וכל האנשים שעברו שם אספו פקאנים מהרצפה. היה פסטיבל. הם שמחו בפקאנים כמוצאי שלל רב וזה שימח אותי. גם בעיני הפירות מהגינה הם אוצר, והגינה שלי מלאה בהם. אני עשירה. את שארית הבוקר (עד הסידורים) ביליתי על ארבע, ממלאה דליים וסלסלות.
כיף, אבל מי יקלף?
הנה, ככה זה נראה לפני הפינוי:

(מחסן, עץ שסק פורח כהוגן, ומה שפעם היה ענף גדול של פקאן, מונח על מה שהיה פעם שביל, וגם ערוגה.
אל חשש. הסייפנים וגם הנרקיסים שרדו, גם הלובליה, והפקאן נותר עומד, גדול ושמח ומלא ענפים ואגוזים).
שבת שלום.