חלק מהכיף בלהכין מתנה, זה להכין אותה. אחר כך זה גם כיף לתת אותה, אבל בהכנה עצמה יש משהו מענג נורא.
זה היה ערב קר. הבית התמלא בריח של העוגיות שהשחימו להנאתן בתנור האפייה, ואני מיקמתי את עצמי על שתי כריות מול תנור אחר, והתחלתי לקפל קופסא.
לקפל אריזה זה כיף. כדאי גם לכם לנסות. לשם הפרופורציות - אם תתחילו מדף A4 רגיל תצא לכם אריזה שאפשר להכניס לתוכה הפתעה בגודל קופסאת גפרורים. או אגוז פקאן. אני קיפלתי חצי בריסטול - להלן.

כדאי להשתדל לדייק בקיפולים, ולהדק אותם הייטב.

בעצם עד עכשיו עשינו את אותו קיפול משני הכיוונים. אחר כך "הופכים דף" משני הכיוונים.
השלב הבא הוא "קיפול הטיל" -

הצילום האחרון לא להיט, אבל הוא מראה שני קיפולים שצריך לקפל ולפתוח. הקפלים שנוצרים בנייר מאפשרים להכניס את היד בעדינות לשקית-אריזה הזו, ולפתוח אותה, הנה, ככה:

תדדדם. זו האריזה המוכנה, בגלל שכל העניין היה מתנה מפנקת לג'יי החולה, האריזה הזו יועדה לעוגיות מלאות בהמון כל טוב (אגוזי מלך ופקאנים וצימוקים ושיבולת שועל וסוכר חום ודבש וקינמון..) שאני קוראת להן עוגיות לב- ריאות, כי הן נאפו לי בלב והוגשו לחיזוק הריאות של ג'יי, כמה רומנטי. בינתיים ג'יי כבר בריא כמו סוס הרבעה צעיר. כיפאק היי, וגם חמסה חמסה טפו. הנה קישוטים.

איזה יופי?