לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים


היומן של געש. פה תוכלו לקרוא על המחשבות, התיסכולים, השטויות והחיפוש שאינו נגמר אחרי החַבֵרה, ממש כמו שאפשר לראות בבלוגים אחרים. כיף!

כינוי:  געש

בן: 49

ICQ: 91523207 

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

1/2007

מה חדש? (כיורים, סדר יום, התחלות עם בחורות, תספורת ועוד דברים לא מסקרנים)


הנה פוסט מבולגן על מה שקורה כרגע בחיי.

קודם כל, בעל הבית ביקר היום בדירה כשלא הייתי, ותיקן את הכיור! מזל טוב! סוף סוף אני אוכל להתגלח בלי שאני אצטרך לשים קערה על הכיור ולרוקן אותה מדי פעם למקלחת - ואני גם לא אצטרך לשלוח אורחים שהלכו לשירותים לשטוף את הידיים בכיור של המטבח.
(ועל זה אנשים שגרים באוהל היו אומרים: "אוי-אוי-אוי, התקלקל לו אחד הכיורים והוא צריך לשטוף את הידיים בכיור אחר. איזה מסכן. רחמים עליו").

בשביל לא לבזבז את השבת, תכננתי לעצמי סדר יום, יום לפני. משום מה אני לא מצליח לעשות לעצמי סדר יום אם אני נמצא באותו יום, ולכן תכננתי את הדברים היום.
באופן כללי, זה כולל טיול אופניים בפארק הירקון (בבוקר, לפני שהסופה של הצהריים תגיע). אחר כך סדר היום עומד על סידור הדירה השבועי, כביסה, לימוד סלסה מה-DVD שקניתי, קניית כסא (ואולי גם נגן DVD שאפשר לחבר לטלויזיה שעומדת כרגע ללא שימוש), ואם יהיה לי זמן, אז גם ישיבה בבית קפה (זה שנמצא קרוב לבית של שימרית האקסית) ולימוד דוט-נט.

אגב שימרית, החלטתי לעשות לה דבר שלא עשיתי לאף אחד אחר עד עכשיו: לסנן אותה. מה שקרה הוא שהתקשרתי אליה אחרי שעברתי דירה, בשביל לספר לה על זה, והיא קיבלה את קולי בקרירות, ואמרה שהיא צריכה לסיים כי היא צריכה לעשות משהו..
אם היא היתה מישהי שהייתי פוגש כל יום, או לפחות פעם בשבוע, אז לא היה אכפת לי. הייתי מוצא זמן אחר לדבר איתה. אבל היא מישהי שאני בקושי מדבר איתה. מאנשים כמוה הייתי מצפה שתאמר לי "אני לא יכולה לדבר עכשיו, אבל אפשר לדבר מחר". או שתתקשר יום אחרי בשביל להמשיך את השיחה. אבל היא לא עשתה את זה.
היא כבר התנהגה אלי כך בעבר, והערתי לה על זה. והיא באמת הודתה שזה מגעיל מצדה (במילותיה). אז אם היא ממשיכה להתנהג ככה, אין לי מה לעשות חוץ מלהפסיק לתקשר איתה. וזה אומר שאני לא אענה לשיחות שלה (היא בטח תתקשר מתישהו ברבעון הקרוב), כך שאם היא ממש תרצה לדבר איתי, היא תצטרך להגיע לריקודי-עם ולתפוס אותי, ואז אני אספר לה שאם אנשים לא מתייחסים אלי יפה, זה גורם לי לחשוב עליהם יותר מדי.

נכון שאם שומרים עם קשר על האקסית זה יכול לפעמים לרמוז על תקינות כללית, אבל אני לא אעשה את זה בכל מחיר. אנשים שלא מעריכים את הקשר שלהם איתי יאלצו לפנות את המקום שהם תופסים בזכרון שלי. הבנת את זה, שמרית?

אה, וסוף סוף יש לי את האומץ להתחיל עם בחורות באינטרנט (אם כי בחיים האמיתיים זאת משימה יותר תובענית). הרגשתי כבר את השינוי אחרי שמישהי מ-look4love שאלה אותי בצ'אט אם אני גר לבד, ושמחתי סוף סוף לומר לה שכן. ואז היא אמרה לי שהיא נורא עייפה ושאלה אותי אם אפשר להמשיך את השיחה בטלפון. וכפי שאתם יודעים, אני מאוד אוהב לקבל מספרים של בחורות.
מוזר שבינתיים אף בת לא ענתה בצורה חיובית להודעות ששלחתי באתר הזה, אבל שתי בנות כן יזמו הודעות לכיווני, והאחרונה היא זו שנתנה לי את המספר שלה.

כחלק מהשינויים שאני עובר, עשיתי תספורת קצוצה - ומעולם לא היתה לי תספורת כזו. תמיד אהבתי שיהיה לי שיער, שיהיה לי במה לשחק.
אבל הבעיה היא שזה גרם לי להיראות פחות גברי. ונראה לי שזה גם משפיע על ההתנהגות שלי. כשהשיער שלי מספיק ארוך, אני נוטה לנפנף בו. זה בטח לא מוסיף לגבריות שלי, שבמילא לא כל כך מורגשת כרגע.
בגלל זה עשיתי את התספורת הזו. אמנם רואים לי את המפרצים עכשיו (מה שהתספורת הקודמת הסתירה בחוכמה), אבל רוב האנשים שראו אותה חשבו שזה שינוי חיובי.

אגב, יכול להיות ששמעתם שלאלטר אגו שלי (זה הילדותי) אין חשק לכתוב יותר. זה חלק מההתבגרות שלי, אני מניח. אבל אל תדאגו - בבלוג הזה תמיד יהיה לי על מה לכתוב. במקרה הכי גרוע, אני אעבור לתפוז (בגלל שאי אפשר למחוק כאן תגובות בלי לשלם. זה די מקומם, לא?)

חיבוקים!
נכתב על ידי געש , 20/1/2007 02:08  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




5,166
הבלוג משוייך לקטגוריות: פילוסופיית חיים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לגעש אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על געש ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)