 היומן של געש. פה תוכלו לקרוא על המחשבות, התיסכולים, השטויות והחיפוש שאינו נגמר אחרי החַבֵרה, ממש כמו שאפשר לראות בבלוגים אחרים. כיף! |
| 5/2003
אני המעריץ הכי גדול שלך! יש לי את כל הMP3ים שלך. חלמתי על אחינועם בפעם הראשונה. אני מעריץ שלה כבר הרבה זמן, אבל נראה לי שהיום היתה הפעם הראשונה שראיתי אותה בחלום שלי. חלמתי שראיתי אותה מנגנת בגיטרה באחד הגנים הציבוריים בעיר שלי, ולא היו לידה הרבה אנשים, כך שגם אני יכולתי לדבר איתה. כשהתקרבתי אליה, העבר שלי שינה את עצמו כמו שקורה בחלומות, ובזכרון שלי נשתלו עוד מאורעות בהם ראיתי את אחינועם. כשהצלחתי לדבר איתה, אמרתי לה "זאת לא הפעם הראשונה שאני רואה אותך. כבר ראיתי אותך עוד כמה פעמים, אבל זאת הפעם הראשונה שיש לי הזדמנות לדבר איתך". לצערי אני לא זוכר מה היא אמרה לי, אבל היא ניגנה בשבילי כמה שירים - נדמה לי אפילו שאלה שירים שלא הכרתי. ואז העקבים של של אחותי העירו אותי. יכול להיות שבזכות זה אני זוכר את החלום.. ולסיום, שאלה אתית: אם יש לי שני דיסקים של זמרת, והייתי גם בהופעה שלה, האם זה נותן לי רשות להוריד את כל שאר השירים שלה מהרשת?
הולכים לעקור לי שן בינה היום. אני כל-כך מפחד... אני מקווה שאני אוכל ללכת לרקוד סלסה אחרי זה, כי זה בטח מה-זה יכאב. בדרך כלל סתימות אצל רופאי שיניים לא מפחידות אותי בכלל (למעשה כל התהליך מעניין אותי) אבל עבר יותר מעשור וחצי מאז הפעם האחרונה שעקרו לי שן.
| |
|