מה הקטע הזה שרק התחיל קצת לטפטף קצת גשם ופתאום כולם מדברים על החורף שכבר כאן ממזמן..?
טוב נו, אני חלשה...אני חייבת ללכת עם הזרם...אני חייבת לכתוב לנושא החם...
טוב, לא רק....בעיקר כי ישלי סיפור בלתי נשכח על מרק...
אז ככה, בשלהי חורף 2006...זה היה בשנתי הראשונה בשירות..
אני ועוד כמה בנות גרנו לבד בדירה על חשבון האגודה, חוץ מהאוכל...
היה חורף, היה קר... ויצא לי לעבור ליד חנות הירקות ופתאום חשבתי לי-
למה לא מרק כתום??
אז קניתי- דלעת, דלורית, גזר, בטטה, תפו"א, בצל, אמ.. ונראה לי שזהו...
שמתי בערך 6 כוסות מים בסיר ענק, כדי שיתחיל לרתוח... ואז-
ישבתי וקלפתי....
קודם את התפו"א כי לו לוקח הכי הרבה זמן להתבשל....
הוספתי אותו לסיר...
ואז את הבטטה....והדלורית....
והגזר..והדלעת.....
קילפתי והוספתי.. קילפתי והוספתי....
ובסוף בסוף חתכתי את הבצל לטבעות והוספתי אותו מלמעלה..
כי לו לוקח הכי קצת זמן להתבשל...
חבר'ה! לקחת לי בערך שעתיים-שלוש לסיים לחתוך את כל הירקות!!!
כמובן שאני זוכרת את זה במעורפל כי זה היה מזמן.... אבל זה לקח המווווון זמן...!
בסוף הכרחתי את כ-ל החברות שלי לטעום מהמרק...
אפילו חברה שלא סובל ירקות...!
והוא יצא כ"כ"כ"כ"כ"כ טעים!!!(:
כווולן נהנו....
פעם ראשונה שהכנתי מרק, ואני הייתי גאה...
אז אם באלכם מרק טעים טעים, אני יודעת שזה לא מקורי,
אבל קחו את כל הירקות שכתבתי למעלה,
כמובן שעפ"י הכמות שאתם רוצים ותוסיפו יותר מהירקות שאתם אוהבים...
לא צריך מלח ולא אבקת מרק!
תתענגו על הטעם המקורי של הירקות..
המרק יוצא טעים ועשיר!
הכנתי את המרק עם הדיסק הראשון של 'בית הבובות' ברקע,
ומאז, תמיד כשאני שומעת את השירים האלה אני נזכרת בחמימות המלאכותית של החורף...
אה, ולמה מרק איום? כי זה היה סיוט לשבת ולקלף כ"כ הרבה....
לא חישבתי כמויות כמו שצריך...
חורף חם וטעים שיהיה לכוולם!(: