לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

I'm one of these bad things that happen to good people


Jump Laugh Go Crazy


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2008    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 




הוסף מסר

10/2008

פינוקים


האמת שאני ממש עייפה ומתה כבר לזחול לתוך הסדינים, אבל הבטחתי לעצמי שאני מעדכנת, לא רוצה שוב לנטוש פה.

מאז הפוסט האחרון אני מרגישה הרבה יותר טוב. הגעתי למסקנה שאין דבר שאני כותבת פה שאני לא יכולה להגיד את זה לאותו בנאדם. נכון יש פרטים שאני בהחלט משמיטה ואם הוא יגלה את זה, אז אני מצטערת אתה צריך לדעת את האמת. אין לי מה להסתיר, במיוחד כשאני מספרת את זה לכל העולם.

הפוסט האחרון שלי נכתב לפני כשבועיים. מאז השתנו כמה וכמה דברים ויש דברים חדשים. אני לא כל כך רוצה להתחיל לשפוך עכשיו הכול. תכננתי לכתוב פוסט מסודר כשכל מה שצריך לקרות יקרה.

 

עד אז אספר שהיום הייתי ביום כייף בספא בזכרון יעקב. היום התחיל בארוחת בוקר סטנדרתית וטעימה. מקושקשת, סלט ירקות, גבינות למיניהן ומיץ תפוזים סחוט טרי. קצת יותר מאוחר נתנו לנו חלוקים ונעליים לבנות כאלה והכניסו אותנו [היינו אני וסבתא] לג'קוזי. זה היה בחדרון נפרד עם אווירה מאוד אינטימית ורומנטית. מאוד מתאים לזוגות.

ואז בא השיא של היום - מסג'. אם אני לא טועה עשו לי סוג של טיפול הוליסטי, למרות שגם את זה אני לא ממש מבינה עד הסוף. המסג'יסט שלי היה גבר נחמד בשם מוטי. הוא עשה לי מסג' בכל הגוף, החל מהרגליים [עד קצות כל אצבע], הגב, הכתפיים, הידיים, הצוואר, העור והפנים [אני נזכרת עכשיו וכל הגוף שלי נרגע]. הוא השתמש בשמן חם שהריח שלו נשאר לי עד עכשיו על הגוף.

זאת הייתה הפעם הראשונה שלי בספא ואני כל כך נהניתי שאני כבר מתחילה לחסוך כסף לפעם הבאה =]

 

אחרי הצהריים נפגשתי עם חברת ילדות שלא ראיתי כבר די הרבה זמן. אומנם היא מיהרה לעבודה ולא כל כך הספקנו להשלים פערים אבל היה ממש נחמד לראות אותה ולשמוע שהכול מצויין.

 

ביום חמישי יהיה חודש למשתה האחרון שלי ושל מקס בו הכרתי את רועי [עליו בפוסט הגדול], זה אומר שכבר חודש לא שתיתי ולכבוד זה, מקס מוציא אותי לשתות. פשוט לא?

 

בכל אופן אני הולכת לישון. יש לי מחסור חמור בשעות שינה.

שיהיה לכם לילה מצויין וחג סוכות שמח!

נכתב על ידי , 12/10/2008 22:38  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של Out of Touch ב-18/10/2008 05:22




כינוי: 

בת: 36

ICQ: 261894638 




10,936
הבלוג משוייך לקטגוריות: עבודה , 20 פלוס , האופטימיים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לMe & Me again אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Me & Me again ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)