לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים



כינוי:  סתם ילדה :)

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יוני 2008    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

6/2008

"ממשלת ישראל עושה הכל"


אז הנה, הוא שם - שנתיים.
בדיוק עכשיו משדרים בערוץ  2 את "ממשלת ישראל עושה הכל", על גלעד שליט, וזה פשוט נורא - הממשלה לא עושה כלום!
אם הם יודעים שהוא חי אז למה לחכות?! למה??!! לרגע שהוא כבר לא יהיה בין בחיים? אז נחמד שמצד אחד הם דורשים את האסירים שלהם תמורתו, אז תשחררו אותםםםם! תחזירו את הילד הביתה!  גם אם הם מבקשים מליון ואחד אסירים - תשחררו!!!
אפאחד מהמשללה המטומטמת הזאת לא חושב על מה הוא עובר שם ומה הוריו עוברים! אני בטוחה שאם אחד מבני המשפחה של אחד מהממשלה הזאת היה נחטף אולמרט וחבריו הנאמנים היו מחזירים את כל האסירים ואת כל המדינה הזאת בשביל להחזירם. אז למה אותו לא משחררים? נחטף בן 19. מפחיד לחשוב ששנתיים מהחייםשלו הוא מעביר שם. מסכן. אז תדברו איתם, תשאו ותתנו ותעשו מה שאתם רוצים, דברו עם השטן עם צריך, שחררו אותו!!!!!!!!!!
אין לי מושג מה אמאשלי היתה עושה אם אני הייתי נחטפת, כנראה אולמרט כבר לא היה בין החיים אם היה מושך את הוריי בכל המשא ומתן הזה.
די!
נכתב על ידי סתם ילדה :) , 25/6/2008 18:46  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של אביב ב-25/6/2008 23:59




© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לסתם ילדה :) אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על סתם ילדה :) ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)