היום קרה לי דבר מעניין בעבודה שלי, הייתי צריך לדבר בשפה שאני לא מכיר, שפה שכדאי שרובנו נלמד, היא לא שפה שמשתמשים בה בארץ מסויימת, היא שפה כלל עולמית, אני משער שהבנתם שאני מדבר על שפת הסימנים (אני מקווה שאת הבלוג שלי קוראים אנשים חכמים).
היו אצלי היום בשולחן זוג חרשים, בעל ואישה, כל פעם כדי להסביר להם מה יש במנה הייתי צריך לדבר לאט כדי שיספיקו לקרוא את השפתיים שלי, למזלי הרב הילדה הקטנה שלהם הייתה איתם, וזה מזל כי הילדה הייתה רוב התקשורת שלי איתם, מוזר איך ילדה בת 8 יכולה להיות כ"כ מועילה.
אני חושב איך זה לחיות את החיים מנוקדת המבט של הילדה הזאת, מצד אחד אני בטוח שזה לא נעים ביום הורים להגיד לכולם:" אלו ההורים שלי והם חרשים", מצד שני אפשר לשמוע מוזיקה בקולי קולות בלי שזה יפריע להם, אתה בוחר מה לשמוע כשנוסעים באוטו, ואתה יודע לדבר בשפה בין לאומית.
אני לא יודע איך אני היתי מסתדר בתור הילדה הזו, ואתם?