לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


מאפר השמיים וחשכת הגהנום, היא גדלה וצומחת וחיה חייה.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2008    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

9/2008

לילה קשה עבר על כוחותינו


אולי זה בעצם לא הלילה, זה השבועיים האחרונים, שהולכים מדחי אל דחי.

אני בסדר, אני מניחה, חוויתי פרידות מבני זוג בעבר, חוויתי שיברון לב, אבל זה אף פעם לא היה ככה, וזה אף פעם לא היה כל כך... חסר טעם.
כי זה לא שאנחנו לא אוהבים, זה לא שאנחנו לא מתאימים, זה לא שאנחנו טובים ביחד, זו פשוט העובדה שאני נמצאת במקום מחורבן בחיים שלי, והוא לא מסוגל להתמודד עם זה באופן רציונלי כרגע. זה הכל תזמון, תזמון מטומטם, אני שונאת את זה.

זה לא מה שמפריע לי פה אפילו, מה שמוציא אותי מדעתי זו הבחורה שהכירה בינינו, היא מאז ומעולם הייתה דלוקה עליו, גם כשהיינו ביחד היא כל הזמן שיחקה איתי בקלף ה"אני מכירה אותו יותר זמן" או "אני הכרתי ביניכם", כאילו שיש לה איזה כוח עלי כאן, אבל בסדר, חברות, זה לא מכוונה רעה ומבליגים.

אבל אחרי שנפרדנו רבתי איתה, נטו בגלל הפסיכוזות שלה, ובאמת שהיא ירדה לפסים מאוד אישיים ומאוד נמוכים, אבל אני יכולה להתמודד עם כל אלו, עד השלב שהיא העיזה לשלוח לו סמס ולדבר איתו על זה, עד שהיא העיזה לומר לי שעדיף לו בלעדי.

אני לא אוהבת לכעוס ואני לא אוהבת לשנוא ואני באופן כללי שונאת רגשות שליליים, אבל זה... זה פשוט מציק לי, מטריד אותי אפילו, כמו זבוב שנכנס לאוזן, לא מצליחה להיפטר מזה, מהכעס שיש לי כלפיה, וגם מהעלבון. איך מישהי שהייתה חברה יכולה לומר דברים כאלו? לקרוא לי חולת נפש, לומר שהיא כל מה שאני לא אהיה בחיים [כן, שמנה, טיפשה ומכוערת]?

זה עוד עניין, שמנה? ממתי אני מתייחסת לזה, ועוד בתור משהו שלילי? כנראה מאז שהיא בכתה לי שבועות שלמים שאני יפהפיה ורזה והיא רוצה להיראות כמוני.

אז איך היא מסוגלת לומר את הדברים האלו?


אני בן אדם מסודר, הדברים חייבים להיות ממוקמים במקום שלהם עם סיבה והגיון כלשהו, אחרת המוח שלי יוצא מדעתו, ואני לא יכולה לפטור את זה ב"היא חולת נפש" פשוט, למרות שזה נכון, כי זה פשוט לא מסתדר לי, איך אנשים יכולים להיות כל כך רעים?:-/.


בלעכס.
מבולבל לי, יש פשוט גלים ומערבולות בתוכי ואני לא מצליחה להתיישר ולעשות מה שאני צריכה לעשות :-(.

 

 

סוכנת ע"ח, עוד מבולבלת.

נכתב על ידי סוכנת ע"ח , 6/9/2008 17:16   בקטגוריות מכתב שלא נשלח, או, איחולים לבביים מן הסוכנת, Justification  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של סוכנת ע"ח ב-1/10/2008 10:29



כינוי:  סוכנת ע"ח

בת: 37






2,538

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לסוכנת ע"ח אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על סוכנת ע"ח ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)