התרגשות גדולה אחזה בנועה כשהתקרבה אל הדוכנים שסופם לא נראה לעין ועליהם היו מונחים הספרים. ספרים שכבר ראו אור וספרים חדשים שזה עתה יצאו לאור ואולי אף במיוחד לכבוד שבוע מיוחד זה. ספרים שמככבים כרבי מכר וספרים עלומים שמחכים לפרוץ לתודעה. שבוע חגיגת הספר.
שעת בין הערביים. השמש החלה לגלות סימני חסד ורוח נעימה נשבה לה, ליטפה קלות את גופה. עדיין, מספר מועט של אנשים נראה פוקד את המקום. מעיין, טועם, שואל, סקרן ועוזב את המקום כשבידו שקית עמוסה באוצר הבלום שטרם קרא.
נועה התקרבה לעבר הדוכן הראשון בצעדים נמרצים, אוחזת בידה רשימה של ספרים שהכינה מבעוד מועד, עת נתקלה בו. הרגישה שהיא מועדת ומשהו זוויתי קשה לוחץ לה על הצלע. הוא פנה לעברה אחז בידה ועזר לה להתיישב ולחזור לשיווי משקל. עוד בטרם היא הספיקה להתיישר, לאסוף את עצמה להחליק חולצה וחצאית, שמעה אותו אומר לה בקול שצליליו ערבו לאוזנה: "רוצה לקנות ספר מפרי עטי?"
"חבק אותי ברכות" מלמלה לעצמה. לא, לא שמעתי על הספר הזה אמרה, הרימה את ראשה והביטה בו. עיניה נפקחו לרווחה והיא החסירה נשימה. ראתה לפניה בחור מאוד יפה, פשוט יפה. ליבה הלם בה בפראות ונדמה היה לה שהוא שומע את פעימותיו החזקות. גם יפה וגם מוכשר חשבה לעצמה. חשה ברעד קל שעבר בגבה מההתרגשות שאחזה בה כשקלטה שהוא אומר לה את שמו. "אפשר לעיין בספר?" שאלה אותו. "אין עלי כרגע עותק ממנו" ענה לה בחטף.
נועה נדהמה מתשובתו ההזויה משהו. הרי זה שבוע הספר, סופר שמסתובב בין הדוכנים ללא עותק מספרו? היא הסתכלה עמוק לתוך עיניו, מחפשת שביב הומור, ניצול של בדיחה. אבל כלום. הבחור רציני, מציע למכירה עותק מספר לא קיים.
נועה, נועה שמעה מישהו צועק את שמה. פנתה לאחור, עיניה סרקו את הסביבה בחיפוש אחר דמות מוכרת, אך כולם היו עבורה דמויות זרות. משפנתה חזרה אליו, גילתה כי נעלם.
"שון בן-חור,שון בן-חור" מלמלה לעצמה חזור ושנה את שמו. האם זה שמו האמיתי או שמו הספרותי תהתה. שם כל כך מיוחד ויפה בדיוק כמוהו. במהירות שלפה מתיקה עט ונייר ורשמה את שמו. הסתובבה מדוכן לדוכן, חיפשה אחר הספר ולא מצאה, שאלה באם מישהו מכיר את הסופר אך, אף אחד לא שמע עליו. רשימת הספרים שבידה כבר לא עניינה אותה רק הספר הנעלם וסופרו שהחסיר מליבה פעימה.
המוני אנשים החלו לגדוש את המקום, הדוחק נעשה בלתי נסבל. רגליה החלו לכאוב לה, חולצתה נדבקה לעורה מהזיעה שהתפשטה בגבה. היא החליטה לחזור לביתה, ולחפש את שיירי עקבותיו של הסופר יפה העיניים ונטול עותקים באינטרנט באמצעות ה-Google. כשלחצה על מקש ה - Enterבמחשב הביתי, נדהמה לגלות שעלו לה 117 קישורים לשם: שון בן-חור!