תוך כדי בישול לחג, מצאתי את עצמי (א) רעב ו- (ב) עם כמה שאריות.
בזריזות נזרקו לתוך מחבת לוהטת כמה קצוות וראשים של פלפל צהוב ששרה במלח גס ושמן זית,
עם שן שום אחרונה פרוסה, ככה על יבש, שיחרכו קצת.
אחר כך נוספו אליהם כמה פילטים מלוחים מאד של אנשובי,
כמה כפיות מהשמן של האנשובי, ואחרוני עלעלי הקורנית.
כל העסק הזה נטרף ככה חם בישיבה קצרה במרפסת,
עם גוש קטן של גבינת עיזים מגולגלת בפחם ופיתה טריה שקליתי על אש פתוחה.
אחר כך המשכתי לבשל.
תודה לאל, להורי היקרים ולתזמון מושלם, יש לי מצלמה.
היא עדיין לא ממש אצלי בידיים, אבל כשהיא תהיה, אני מקווה להתחיל להזין לכאן כמה דברים.
לקראת השנה החדשה, אני מקווה עבורי ועבורכם
שיהיה על מה להתענג (ולא רק לאכול)
שיהיה במה להתבונן (ולא רק לראות)
ושיהיה מה לומר (ולא רק לכתוב).
שנה טובה.