אתמול נסעתי עם מורן לדוד שלה, הדירה הכי יפה בעולם, נשבעת לכם, וגם ראיתי אותה נוהגת ובדרך שמענו אוליבר שאנטי
היום היתי בסדנת שוקולד של הקונדיטור גולי פנחסוב...
המון שוקולד (יותר מידי אפילו בשבילי במנצ')
אבל למדתי המון דברים, ואם תשאלו אותי אני גם כבר יודעת לטמפרר שוקולד ולעשות פרלינים לא רע
עכשיו נשאר לתרגל, עוד מעט ראש השנה :)
עם כל כך הרבה פחדים מסביב, הסדנה הזו חיזקה לי את הבחירה בקונדיטאות, אבל הזכירה לי את הפחד מפאדיחות ופאשלות
אני לא טובה בלהתמודד עם טעויות, או נפילות (שלי ושל עוגות) אני טיפוס שהוא רוצה הכל ומהר ובקונדטוריה לכל דבר יש את הזמן שלו
אני חושבת שהבחירה הזו היא תיהיה האיזון שלי, ואם אני לא ארצה אחר כך....אני ארצה!
מקסימום עושים קורס טבחות אחרי שנה של ניסיון, הגיע הזמן לעשות כמה שינויים
אני אוהבת קונדטוריה יותר ממטבח זה דיי ברור לי, אבל מצד שני גם לא בישלתי במטבחים הנכונים...יש לי עוד המון זמן יהיה בסדר גמור
אני סומכת על עצמי.
ועכשיו...רק חסר לי מישהו שיתמוך בי.
