יוספה חזרה ובגדול. גם תרתי-משמע. אחת הסיבות לכך תפורט מיד:
המתכון: פשטידת הברוקולי של יוספה
המצרכים:
2 ביצים,
2 כפות קמח תופח,
1 קופסת גבינה לבנה 5%,
1 קופסת שמנת לבישול 15%,
כ-100 גר' גבינות לבחירתכם (בולגרית/ מלוחה/ קשקבל/ פרמזן/ מוצרלה/ מלוחה/ חלם או מעט מכולם יחד)
2 שיני שום כתוש,
2 ראשי ברוקולי בינוני (או אחד גדול),
1/4 כפית פלפל שחור או ארבע עונות גרוס גס,
אופן ההכנה: להרתיח את ראשי הברוקולי כ-5-7 דקות ולשימן במסננת להתקרר. בינתיים לערבב היטב (כבר אמרתי את זה פעם - יש שני מכשירי חשמל שכל אישה חייבת באמתחתה לרגעי אושר משלה: מיקסר וויברטור) את הביצים עם הגבינה הלבנה, להוסיף בהדרגה את הקמח, את השמנת המתוקה, את השום והפילפל. להוסיף לתערובת את ראשי הברוקולי חתוכים לחתיכות בינוניות בגודלן ולשפוכה לתבנית משומנת קלות. את הגבינות הקשות המגורדות לפזר למעלה ולכסות בנייר כסף. 10 דקות בתנור ב-180 מעלות, ועוד 10 דקות נוספות ללא כיסוי האלומיניום. בתיאבון!
סיפור: אז כפי שצוין קודם, יוספה גדלה וזו הסיבה שיוספה ביקרה השבוע לראשונה בקבוצת "שומרי משקל". המדריכה הבטיחה נקודות בונוס למי שיעסוק יותר מ-4 שעות בשבוע בפעילות גופנית כלשהי. יוספה חזרה לביתה וסיפרה לבעלה על המלצתה של המדריכה ודרשה 4 שעות שבועיות של פעילות גופנית מהסוג המהנה ביותר, קרי מין. בעלה של יוספה השיב לה בזאת: את יודעת שאני אוהב אותך כמו שאת - שמנה. :-)
טיפ: מתקשות להתמודד עם הבוס החרמן? ספרו במשרד, דרך אגב, שיש לכם אלרגיה לג'ל גילוח ואתם מחפשים כבר כמה חודשים פתרונות אלטרנטיביים להסרת השיער ברגליים. התוצאה מובטחת. גם מבטים סרקסטיים מהקולגות. :-)
הדעה של יוספה: ילדכם הפך לצמחוני ואתם רוצים להחזיר את העטרה ליושנה? תקנו לו הרבה "חזה עוף" של טבעול. זה כל כך מגעיל שהוא יחזור בו תוך ימים ספורים.
עד הטיפ הבא,
יוספה