1. להבין מה הם צריכים – אנשים שונאים שמנסים לשאוב מהם את הערך ואוהבים יחס אישי. לכן, נרצה להבין מה הם צריכים, איך אנחנו יכולים לעזור להם וזהו בדיוק הערך אותו אנחנו נותנים להם. חשוב לשים לב: אסור להזנות את הערך ולתת אותו בחינם וללא הגבלה.
2. לדבר לעניין – אין דבר יותר מציק מאנשים מפוזרים ואסוציאטיביים ששיחה איתם לא מגיעה לשום פואנטה. כדי שיתגעגעו אלינו, עלינו להחליט מה אנחנו רוצים להגיד ואז לדבר בצורה עניינית. חשוב לשים לב: לדבר לעניין זה לא בהכרח להיות צנון רציני ומשעמם.
3. להיות אדם שכיף להיות איתו – כולנו רוצים להיות בחברת אנשים כיפיים ולכן, אם נרצה שירצו להיות בחברתנו, עלינו להיות כיפיים, אדיבים, מסקרנים ואנשי שיחה טובים. חשוב לשים לב: כשאדם מתאמץ יותר מדי לשעשע אחרים, הוא הופך לליצן. וזה קצת פחות כיף.
4. לדבר על זכרונות משותפים – הזיכרונות שלנו נצרבים רק כשאנו חווים רגש חזק. לכן, כאשר אנחנו מעלים זיכרונות ביחד עם מישהו או מישהי, אנחנו מעלים איתן גם את הרגשות המצורפים לזיכרון. חשוב לשים לב: לגוון קצת ברגשות כדי להפוך את החוויה למלאה יותר.
5. להשתמש בריחות – חוש הריח לא עובר את מנגנוני השפה ולכן צורב זיכרונות בקלות. אם נשים בושם בצורה קבועה, הריח יגרום להם להיזכר בנו. חשוב לשים לב: להתקלח ולשים דאודורנט. אנחנו לא רוצים שהזיכרון שייצרב הוא של תחושת חוסר נעימות. ברצינות.
6. להתרחק קצת – אנשים לא יכולים להתגעגע אם אנחנו כל הזמן לידם. לכן, רצוי להיפגש איתם לעתים יותר רחוקות מהרגיל. חשוב לשים לב: להיפגש איתם כל יומיים במקום כל יום, זה לא הריווח שאני מדבר עליו. לעבור מ"כל יום" ל"פעם בחודש", זה כבר יותר הכיוון.
7. ליזום את הפגישה הבאה – אנשים רוצים משהו שהם צריכים להתאמץ עבורו. עם זאת, יש גבול לכמות המאמץ שהם ישקיעו ללא תמורה. לכן, זהו תפקידנו ליזום את הפגישה הבאה בינינו. חשוב לשים לב: בשיחה עלינו להזכיר את הכיף שהיה בפעם הקודמת, לקבוע פגישה ולהימנע משיחה ארוכה. אחרת לא תהיה באמת סיבה להיפגש.