חלקכם אולי לא מכירים אותה, חלקכם מכירים אותה רק בגלל התקשורת ה"שלילית" שקיבלה לאחרונה וחלקכם מכירים אותה לפני הכל, כמוני.
ולא לזלזל.
קוראים לה דמי לובאטו, היא בת 18, היא שחקנית (דיסני.. קאמפ רוק, תנו לסוני צ'אנס)
אבל בשבילי בעיקר - זמרת. קול פשוט פשוט מדהים. ועוד תגיל שלה, והאלבום הראשון שלה יצא בגיל 16, וכבר אז מדהים.
אבל לפני איזה שנה (למרות שגיליתי לפני חודשיים) היא נכנסה לגמילה, טוב יותר מכון טיפולי, על דיכאון, אנורקסיה, בולימיה.. ושהיא חתכה את עצמה.
ודיי חשבתי עליה הרבה בחודשיים האלה. בעיקר כי הייתי בשוק.
כאחת שמכירה אותה כבר שנתיים, וראתה אותה בסרטים ובעיקר בסרטונים ישנים שהיא העלתה ליוטיוב... זה אולי יהיה טפשי מצידי לומר את זה.. אבל היא נראתה כל כך מלאה בשמחת חיים.
עכשיו עזבו לשניונת את האנורקסיה והבולימיה (ואני לא מקלה בזה בכלל. זה גרוע ביותר)...
אבל כשאת חותכת את עצמך, לדעתי זה משפיע איכשהו במה שאת מראה מבחוץ, לפחות בטיפה. וזה שהיא הצליחה להסתיר את זה כל כך הרבה זמן, מראה כמה אפשר לשחק טוב.. כשבאמת רוצים.
אבל הסיבה לכך שאני מעריצה אותה כל כך היה בגלל ראיון עם ריאן סיקרטס...
נשמע עלוב אבל.. היא הייתה כל כך כנה. בצורה רצחנית. שלא היה אפשר שלא לחוש כזאת הערצה לבן אדם כזה.
שגם ככה כל הבעיות האישיות מאוד שלה פומביות, היא מתעלה מעל הכל ומדברת על זה בצורה הכי כנה שיש.
אני כל כך מקנאה בה על הכנות הזאת. בפעם היחידה שהייתה כזאת כנה לפני כמה חודשים ודיברתי על הדבר הכי אישי שאגרתי בתוכי. זה כאב לי כל כך שאני לא חושבת שאני אחזור על כנות ופגיעות כזאת שוב.
אני גם מעריצה אותה על איך היא השתקמה מכל כך הרבה דברים שבקלות אפשר "להתמכר" אליהם. כמו הבולימיה, לחתוך את עצמה.
וכמובן שיש עוד הרבה אנשים כמוה. ועוד בגיל הזה. קשה לא לחוש הערצה.
זהו הראיון שלה. ממליצה מאוד לשמוע אותו. הוא מעורר. ועוזר לכל מי שהיה במצב
ולסיום. השיר החדש שלה. שאותו היא כבר הקליטה לפני הטיפול. אך החליטה להשאיר באותה הקלטה - עם הקול הפחות טוב (בגלל ההקאות אז), והצרידות ומהקושי לא לבכות. שיר מדהים.
skyscraper - demi lovato
Skies are crying I am watching Catching tears in my hands Only silence as it's ending, like we never had a chance Do you have to, make me feel like there is nothing left of me?
You can take everything I have You can break everything I am Like i'm made of glass Like i'm made of paper Go on and try to tear me down I will be rising from the ground Like a skyscraper! Like a skyscraper!
As the smoke clears I awaken, and untangle you from me Would it make you, feel better to watch me while I bleed? All my windows, still are broken But I'm standing on my feet
You can take everything I have You can break everything I am Like I'm made of glass Like I'm made of paper Go on and try to tear me down I will be rising from the ground Like a skyscraper! Like a skyscraper!
Go run, run, run I'm gonna stay right here Watch you disappear, yeah Go run, run, run Yeah it's a long way down But I am closer to the clouds up here
You can take everything I have You can break everything I am Like I'm made of glass Like I'm made of paper, Oh Go on and try to tear me down I will be rising from the ground