גם אני כמו כולם קראתי את דוח וינוגרד. רק נשברתי אחרי נורא מעט עמודים. שלושה למען האמת, אפילו את השירים שיש בהתחלה לא ממש הצלחתי לקרוא.
מה שכן, קראתי מי חתום על הדוח, והתחלתי לשאול שאלות.
פרופסור זה טוב. עובדה, יש שנייים כאלה בוועדה, הם חתומים כפרופסור.
אבל אלוף זה יותר טוב. יותר נכון, אלוף זה יותר טוב מדוקטור. כי אלוף בדימוס מופיע לפני דוקטור. ככה זה, הצבא מגיע לפני התואר האקדמי. אולי כי ככה זה היה במציאות, או אולי כי זה באמת יותר חשוב להיות אלוף בצבא מלהיות דוקטור. למרות שאלוף בצבא נגמר מתישהו, לכן יש בדימוס, ואילו דוקטור נשאר תמיד.
מה שלא מופיע זה שופט בדימוס. אין שופט בדימוס, וזה מוזר, כי נשיא בית המשפט המחוזי בדימוס הוא תואר לא פחות מכובד מנניח פרופסור או אולי אלוף בדימוס, אז למה התואר הזה נעלם? תשובה בסוף ולא במהופך.
אז יש לנו שני אלופים, בדימוס, שני פרופסורים, ושני דוקטורים, אישה אחת, והכי חשוב שני בוגרים של בית הספר הריאלי. טוב, הם לא חתמו כבוגרים של בית הספר, אבל ללא ספק כבוד גדול לבית ספר זה. 
ורק התואר שופט נעלם משום מה. אולי כי לא נעשתה כאן עבודת שיפוט כלשהי.