לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


היו לי כוונות טובות, לא רציתי ללכלך, התכוונתי להקיא דרך החלון... אבל הוא היה סגור...

Avatarכינוי:  קשיש בן 18 (כבר 23)

בן: 37

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

12/2008

יומולדת!


דצמבר 2008 היה ללא ספק החודש המוצלח ביותר עבור הבלוג. הכי הרבה כניסות, תגובות, פוסטים, מומלצים, פעילים, הפוסט ה-100 ויומולדת שנתיים לבלוג.
איני יודע אם מדובר במקריות פשוטה או ביד הגורל שהפרידו בין הפוסט ה-100 ליומולדת שנתיים לבלוב בפחות משבוע ימים.  ואני נאלצתי למצוא דרך מקורית לציין כל אירוע, וכיוון שפירסום הפוסט ה-100 קורה פעם אחת בחיים ויומולדת יש כל שנה החלטתי לציין את הראשון בחגיגות מפוארות ואת השני בחשבונפש סטייל יום כיפור.

דצמבר 2006, אני פותח לי בלוג קטן וחמוד, להרבה חברים היה, ראיתי שנורא מגניב במפגש-ישרא וזה נראה לי מגניב ביותר, מה גם שמאז ומעולם עסקתי בכתיבה, וזה נראה לי מקום מעולה בשביל זה. לא דמיינתי אז עד כמה חשוב יהיה לי הבלוג בעוד שנתיים. היה לו עיצוב מכוער, מעט קוראים ועדכונים לא סדירים. אני תמיד הייתי קורא את 'הפעילים' של אותם ימים, זרוב, הארנב ועוד כמה שסגרו מאז ורציתי להיות כמוהם, רציתי שלמה שאני כותב תהיה משמעות, להגיע לאנשים, לגרום להם לחשוב, להשפיע באיזשהו מקום, וכן, כמובן שגם ה'תהילה' קסמה לי.
הכתיבה שלי בהתתחלה הייתה הרבה יותר מצחיקה וקלילה, בעיקר סיפורים משעשעים על חיי-ההוללות-של-לפני-הגיוס, אך עם הזמן המקום הזה הפך להיות המקום שלי למחשבות והרהורים, התחלתי לכתוב אישי יותר ועמוק יותר. דברים שאני מספר על עצמי היום בפני המון אנשים לא הייתי מפרסם לפני שנתיים בפני קהל שהוא בערך שמינית ממה שיש לי היום. עם הזמן, בעיקר בחצי השנה האחרונה הבלוג התחיל לתפוס תאוצה בצורה רצינית.
והיום אני כאן, איפה שרציתי להיות, הבלוג ללא ספק לוקח ממני המון השקעה, תכנון וזמן אך הוא שווה את זה, אין על ההרגשה הזאת שמזהים אותי ברחוב, ועוד יותר אין על ההרגשה שמישהו אומר שנגעתי בליבו, שכתבתי משהו חשוב, משהו שהוא תמיד חשב עליו ומעולם לא העלה אותו על הכתב.


והנה תוצאות הבחירות!



ריקודים. אקסית. רחבה. אקסית. מוזיקה. אקסית. קרובה. קרובה משהיא אמורה להיות.

תמונת המאה:

ציטוט המאה:
"אנחנו מזהים אחד את השני על פי חתך הדיבור והביטויים היחודיים, גזירת הפוני והדרך בה אנו מחזיקים את המצלמה בזווית מדוייקת של 82 מעלות מעל הראש. על פי החיסכון המדוייק באותיות אהו"י ורווחים, על פי ה-'1' שיבוא תמיד אחרי סדרה של סימני קריאה. כי ככה זה כשאתה במועדון שנקרא ישראבלוג."

תודה לכל מי שהצביע!
נתראה בספיישל 200...


נכתב על ידי קשיש בן 18 (כבר 23) , 24/12/2008 20:35  
104 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




138,582
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , 18 עד 21 , פילוסופיית חיים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לקשיש בן 18 (כבר 23) אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על קשיש בן 18 (כבר 23) ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)