אז אני ממש מאושרת! תקופה מעולה!!! גם חופש גם דברים חדשים בחיים ומה שנותר הוא לקוות שזה ישאר ככה הרבה זמן.. למרות שאין מצב.. כזאת אני.
ואוווו.
ככ הרבה דברים עברו מאזז שעידכנתי פהה!
קודם כל עשיתי עגיל בתבור היום!!!!!! זאת אומרת אתמול כי כבר 2 בלילה פה בניו יורק. בקיצור התאריך האמיתי הוא ה24 לדצמבר!
וגם הייתה לי יומולדת ב23 לנובמבר!! אני בת 17 עכשיו :) הילדה גדלה בשנה..
האמת שדי התאכזבתי ביום הולדת שלי.. כי לא ממש חגגתי כמו שצריך תכננתי לעשות משהו אבל כבר ידיד עשה מסיבה ואיכשהוא קישרו את זה ליומולדת שלי וכבר הביאו עוגה אבל המטרה עצמה לא הייתה ליומולדת שלי.. מבינים? וגם תכננתי לעשות עוד משהו אבל לא יצא בסוף בקיצור מאכזב.. אבל לא חשוב כי כבר לא משנה לי ככל שעובר לו הזמן ואני מתבגרת יותר אני מבינה שהכוונה יותר משמעותית מאשר מסיבה פאנסית ומושקעת כ"כ.. שלא תבינו לא נכון זה נראה לי מגניב מסיבה גדולה ומלא כיף אבל כשלא יוצא אל תתאכזבו כי העיקר הכוונה.
ואני יודעת שנמאס מהמשפט הזה אבל הוא נכון!
ואני עכשיו בחופש של קריסמססס ואתמול היה ערב חג! (שאני אומרת אתמול זה היום בעצם כי 2 בלילה)
ובטח כל האמריקקים ישבו ואכלו ארוחה לחג ליד העץ הגדול.. והיהודים מבינהם שמו גם חנוכיה קטנה מתחת לעץ..חיחח
היה לי מישהו. והוא יצא בן זונה. כרגיל. אני כבר רגילה לאכזבות מהסוג הזה.. לא לדאוג, אצלי זה כבר בדיחה..
כן כן אז תגידו לי שאני לא אדאג ועוד יבוא מישהו.. בסדר אני כבר את המשפט הזה הבנתי! זה לא עוזר. אז בבקשה תחסכו ממני כי זה רק מעצבן אותי יותר ויותר.
והאמת שזהו חוץ ממממזה שעשיתי היום עגיייייייל בפופיקק שללי אוי פנטזיה של 3 שנים כבר אלוהים
לא כאב לי כמעט! :) וזאתי שעשתה לי הייתה כל כך נחמדה! אני ככ שמחה שסיימתי עם זה חיחח
מגיע מזל טוב לאבקסיס שנולדה להן אחות קטנהה
אח כמה שאני מקנאה כל כך בא לי יצור קטן חדש וחמוד בבית :)
אבל התגובה היחידה שקיבלתי על הרעיון הזה הוא "נחכה לשלך" מתה על אמא שלי :) (ולא זה לא צניות!)
אה ועוד משהו.
אני אוהבת פוסטים שמחחחחחחחחים! זהו, תודה.
ולסיום תמונה שלי ^-^ היה לי משעמם, כן.
