השפיל, צורה מס' 7? שפיל. יותר מדי אני משתמש במילה. אנשים עוד מעט יתחילו להפיץ שמועות: "שמעתם, צרי משתמש יותר מדי בשפיל"
שיט
חשפתי את שמי האמיתי. עכשיו כולכם תוכלו לחפש בספרי הטלפונים הזהובים שלכם ומה תגלו?
"שרברבים (ע"ר)"
כן כן! האמת המרה! |
| 7/2008
רגע לפני המיטה
לדעת שאני קם מחר מוקדם מדי. וגם מחרתיים. לדעת שאני אצל עדי שוב מחר ואפילו רואים סרט. לדעת שמחר על הבוקר דיון לא באמת חשוב. אבל הכל מוכן אליו. לדעת שמחר אין הרבה עבודה, לפחות לא צפוייה הרבה ממנה, והכל זורם, ונזרם, וזרום, ומזדרם, זורם וזוּרם.
לדעת שההחלטות שחשבתי שיהיו קשות, הן קשות מנשוא. הן קשות כ"כ, שאני לא יודע איך אני אמשיך להחליט אותן. לדעת שההחלטות האחרות, שהיו קשות גם הן, השתלמו בסוף. הי. אני בסדר, לא?
לדעת שהרבה זמן לא יכלתי לספר על השטויות הקטנות כי הן הפכו לאישיות מדי. לדעת שהשטויות האלה לא הפסיקו, אלא פשוט החליפו פרצוף ועדיין הדברים אידיוטיים להחריד. פשוט חלקם ממש בעייתי לספר כאן.
אבל בכל זאת, אני אנסה. בעצם לא. כי זה יעליב את רביד, למרות שהוא לא קורא פה. אבל רביד בחור טוב, וכרמי בחור זדוני, וכששניהם נפגשים, זה יותר מדי נוראי. ומצחיק. ממש.
איך אמר קארבר?
זה לא עד כדי כך פשוט. זה עד כדי כך פשוט.
אחותי עדיין חייבת לי את הספר שלו. גנבת שפלה.
אהבותעולם צרי.
| |
|