לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

לילות לבנים


בחורה - אישה - נערה שכותבת על מחשבות, תהיות, על גברים, על נשים, על יחסים. על שמח ועצוב. על שחור, על לבן. בעיקר על מה שקורה לה בלילה לבן.

Avatarכינוי:  נורמה ולא ג'ין

מין: נקבה

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

פוסט שיכורה. נפילה.


תזכורת לעצמי - לא לצאת עם ילדים בני 25. לא משנה כמה הם חמודים. ועם שפתיים עבות וחושניות. ומבט חודרני. וגוף קטלני עם ריבועים. וסנדלי שורש וחולצה גזורה. ופויקה!

עוד תזכורת-לא לצאת עם אנשים לפני טיול גדול. במיוחד אם אני בן אדם כמוני, בדיוק כמו שאני שמסוגל להיקשר גם למוכר במכולת השכונתית. מסוגלת להיקשר לאנשים שעבדתי איתם פעם פעמיים ואז לקרוא מודעת אבל שהם נפטרו, אחרי שלא ראיתי אותם 6 שנים ולבכות כאילו הכרתי אותם 20 שנה.

תזכורת לעצמי - אנשים שמתכתבים איתם באינטרנט ויש להם 10 תמונות (בלבד) בפייסבוק, כנראה לא ייראו כמו עצמם במציאות. משהו שם לא יעבוד. השיניים תמיד יהיו בולטות יותר מבתמונה. הדיבור יישמע אחרת מהשיחות בטלפון. הריח יהיה אחר מהדימיון. וגם השתייה, איכשהו הטעם של האלכוהול פתאום שונה מבעבר. ובכל זאת, מקפיצים שוטים ורוקדים כאילו מת העולם. ואולי באמת מת העולם? אני ודאי שתויה מדי מכדי להבחין בזה.

אבל בחזרה לבחורים בני 25 - די. אני מדמיינת שאני אחותי הגדולה של עצמי ואני נוזפת בעצמי כרגע (בהיעדר אחות גדולה באמת) -תתבגרי כבר! את בת 29, לא ילדה. מפסיקה להימשך לגברים אחרי גיל 34-5. יוצאת עם ילדים שחושבים שאת חיילת מהבסיס שלהם, מגלים שאת רק נראית ומתנהגת כמו ואז את מגלה שאולי בא לך על בחורים "בשלים" יותר. נראית כמו חיילת, הא... לפחות זה מה שהם מספרים לך כשהם מתחילים איתך, ואז את מגלה שהם בדרך לכבוש את העולם. ומה איתי? גם אני רוצה לכבוש את העולם!! אל תכבשו אותי רק תעשו טובה...כי אני מסתבר רגישה מדי בשביל 'לזרום'. אני רוצה לטייל. לעזאזל, אני מובטלת, יש לי אמנם שכר דירה ומכונית על הראש, אבל יש לי פיצויים. ואני צעירה. ואני מאמינה ש'שתה היום כי מחר תמות'. אבל מה עם החתולה? מי יהיה בדירה? וממה אני רוצה לברוח? הלווואי שהיו ידיים גבריות שהיו עוצרות אותי עכשיו מלכתוב שיכורה. אבל אין.

אני נמצאת באחת התקופות הכי מחוזרות בחיי. כמעט כל יום דייט עם בחור אחר. כל אחד יותר מוצלח מהשני. כולם רואי חשבון, עורכי דין, טייסים, מנהלים, בחורים באמת כמו שהאמא הרומניה אומרת "ברמה". ואני מרגישה שאני בשלה, מוכנה, פתוחה להיכרות חדשה ולאהבה. הפייסבוק שלי מוצף בלפחות 4 פניות ביום מבחורים זרים. ועדיין, הבחור שאני הכי מעדיפה כרגע הוא ג'וני, ג'וני רד, וויסקי עם קרח ככה נקי.
אני לא עצמי. ורע לי עם זה. ואני כן עצמי. ורע לי גם עם זה. ובא לי להיות חסרת אחריות. ושמישהו ייקח כבר את ההגה לפני שאפול. אני מרגישה לפני נפילה. ועכשיו אני שיכורה. ויורדות לי דמעות. ואני אפילו לא יודעת למה. אני רק יודעת שמשהו בפאזל הזה, שנקרא חיי, לא מסתדר.

ואני בכלל לא בחרתי בזה. לא בחרתי להיות רגישה מדי בלי שליטה. ולא בחרתי להיולד. ולא בחרתי להיות מתוסבכת. אבל זו אני ואין לי ברירה אלא להתמודד עם זה ולזכור שאני כזו וזה עובר. בדרך כלל שאני שיכורה אני שמחה. אבל הפעם לא.
והוא, הבחור מהתמונות והצ'אטים, אחד מאלה שהתחילו איתי בפייסבוק סימס לי לפני דקה-"חבל שלא נישקתי אותך" ואני עניתי על אוטומט "באמת חבל". ובכלל לא רציתי ממנו נשיקה! ואני רוצה שההוא מהתמונות יופיע, ולא מי שהגיע בעולם האמיתי שבכלל היה לו במציאות זקן ג'ינג'י ושיער שחור. והוא היה חמוד אבל הסקס אפיל נעלם. והוא סיפר לי שרקד פעם ב-'אומן 17' בתוך כלוב עם טייץ ונצנצים תמורת 400 שקל כסטודנט. וזה הצחיק אותי. אבל גם עשה לי עצוב. והאבסנט שהזמין לנו הרגיע אותי. לחצי שעה אולי.

רכבת הרים רגשית. עירבוב משקאות שבא לא טוב. הראש שלי כבד. וגם המציאות ממנה אני בורחת. הכל כבד עליי. פאק. איך הזמן טס וכלום לא משתנה. וכן, כנראה שכן. מת העולם. HELP!!!


הצילו. אני טובעת
הצילו. טובעת
נכתב על ידי נורמה ולא ג'ין , 27/8/2010 04:29   בקטגוריות שיכורה, פסימי  
22 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של פסיכולוג חובבן ב-30/8/2010 01:11
 



להשתכר בצהרים


אם יש משהו טוב בתל אביב, זה שתמיד אפשר לשתות. לא משנה באיזה שעה ביום, תמיד יהיה מי שירצה לתת לך ליקר/יין/קפירניה או וודקה חינם. אכן יש משהו ששווה את הפיח של המקום הזה, זה בין היתר זה. והים.

אז בת דודה שלי גררה אותי לצהרים יחסית מרוחקים מהטריטוריה הקבועה שלי - לרח' קינג' ג'ורג. יש שם פאב שנקרא באותו שם, והאוכל מאד זול. אני הכרתי את חיי הלילה במקום, בעבר יצאתי לשם. אבל לירון הכירה את חיי הצהריים ובמיוחד את המנות העסקיות והפסטות. אז הלכנו לנסות.

הברמנים היו נחמדים מדי. מדי מדי מדי. "קבלי יין על חשבונינו", מזג לי בעל המקום. חייכתי ושתיתי. אחר כך ברמן נוסף מילא לי את הכוס. זו טעות לשתות על בטן ריקה הוזהרתי בעבר, אבל מי יכול לסרב לשתייה חינם? זה חזק ממני. לבסוף כוס שלישית של מרלו. ואז קפירינייה. כשבקשנו חשבון הגיע אחד מהברמנים, שכבר רוצה לבוא איתי אגב לטיול, והביא מטלית לחה. בהיותי מסטולה (ועדיין..זה קרה לפני שעה ומסתובב לי הראשששששש) הבטתי ושאלתי מה. וכלל לא ראיתי שהוא מציע לי מפית לחה לסיום הארוחה. הבת דודה צוחקת עליי, היא שתתה הרבה פחות ממני. אני מתנדנדת. בחשבון שלי יצא 22 שקל וכלל רק את הפסטה. בשירותים ניסיתי לדחוף את הדלת במקום למשוך ונתקעתי שעה עד שהצלחתי. אחר כך כמעט נפלתי במדרגה ואיזה עלם חמודות עזר לי לחזור למושב שלי על הבר.

דיברנו על ציצי מסיליקון "יוסי", פנינו לברמן, "איך מרגיש ציצי מסיליקון?". לא משהו. הוא אמר. גם הבעלים השתתף בשיחה והסכים.

להשתכר בצהרים. ממש כמו באנגליה שם הם הולכים אחרי העבודה לשתות.

מי אמר שצריך לשמור על השקט בין שתיים לארבע?

החיים יפים...

אני מתנצלת מראש על שגיאוט קטיף אם יש פשוט...שיכורעע


 

עדיין בסאגת השותף וה"שלושה בדירה אחת" שהפכנו להיות. ברגעים אלה ממש הוא ו"אישתו" נכנסו הביתה בקול רעש גדול. הם מציקים לי ואני בתחילתו של ההאנג אובר ומעבר להם ישנו כאב ראש קל אך מספק. אתמול השותף עשה איתי "שיחה" בנוכחותה. זה לכשעצמו מרתיח אותי, אתה רוצה לדבר אז למה כשהיא חלק מהעניין?

"אני מקווה שזה לא יישמע כועס כי אני מחזיק את זה הרבה זמן בבטן" הוא אמר. ולא העיז להתסכל לי בעיניים. הוא דיבר על כך שהריח של החתולה שלי מפריע לו. אז היום קניתי מנטרל ריחות במלא כסף. הוא גם אמר שהחתולה הורסת לו את הספה שעולה 20 אלף שקל. באמת ספה יפה מעור חום וזה, אבל רבאק, מה ציפית? ואחר כך הוא דיבר על הלכלוך מהאוכל של נושי (למרות שאני מטאטאה שם פעם ביומיים). "אישתו" שמאוהבת בו והוא לא חושק בה כבת-זוג, להלן פיסטוק, התערבה לנו בשיחה והציעה הצעת ייעול שכמעט ורצחתי אותה  - "אולי תעבירי את האוכל של החתולה לחדר שלך?". זונה. מי ביקש את התערבותה בכלל?

בהמשך, הוא דיבר על השולחן בכניסה שמבולגן "אנחנו לא מקפידים על הסדר". חצוף לאללה כי הוא זה שעשה שם בלאגן וכל הניירות גם שם וגם בסלון - הם שלו. למעט זר פרחים שקיבלתי מתנה ליומולדת, שום דבר מחפציי לא נמצא שם. אמרתי לו שהוא יכול להרגיש חופשי גם לזרוק בעצמו את העיתונים שמגיעים כחלק מהמנוי ולא לחכות שאני אזרוק. אה והוספתי שהבלאגן שלו. בעקבות הערותיו, סידרתי, ניקיתי העברנו את האוכל מקום. הדלקתי קטורת כדי שיהיה גם ריח טוב בבית.

אבל אני חוששת לגורלי בדירה.

בקיצור...אני מאד מקווה שבמאי, אז החוזה מסתיים ויש אופציה להארכה לשנה שלמה, לא יחליט מר שותף שהוא לא רוצה יותר חתולה בחייו. ואותי. אם כן, זה יהיה מאד עצוב.

 


החוף

הסרט החוף, עם ליאונרדו די קאפריו  הוא מצד אחד סרט עם נופים יפיפיים של תאילנד. מצד שני הוא סרט מזעזע, שגם עשוי ממש חרא עם עלילה שעל הנייר טובה, אבל בפועל לא עוברת כמו שצריך בכלל.

*ספוילר*

ליאונרדו הוא מטייל בודד שמגיע למוטל זול בקוואסן תאילנד ומקבל שם מפה לאי סודי ולא מתוייר. ליאונרדו שלנו הרפתקני (בכל זאת, לא לכל אחד יש את האומץ לצאת עם עם דוגמנית מישראל) ובסרט הוא מחפש כל הזמן את הריגוש הבא. הדרך לאי היא בשחייה בלבד מקופנגן מאחר והאי הנחשק משמש בעיקר לגידול לא חוקי של מריחואנה על ידי חמושים. ליאונרדו וזוג מטיילים מחליטים לנטוש את הציוד ולשחות לאי. אבל לא הכל ורוד ומהר מאד מתגלה השקר של המקום. מתחת למעטה הקסום מתחבאים סודות נוראיים שגרמו לחלק מהמטיילים לברוח מהמקום בשיגעון. באי ישנה לגונה מדהימה שסביבה התכנסו מטיילים שרצו מקום מבודד והקימו מעין קומונה. עם הזמן המקום הנפלא הופך לגיהנום שמזכיר קצת את 'בעל זבוב' - ההתבודדות ויצר ההישרדות יוצרים מצבים קיצוניים של רודנות מול מוות ואפילו רצח שמטאטאים מתחת לשטיח כדי לא לחשוף את מיקומו של האי הסודי. בכדי לשמור על חיי הקהילה מוכנים לעשות הכל כולל נקמה ורצח אחד של השני. ואין לאן לברוח. מלכודת דבש.

בסרט, עוד לפני שהוא מצטרף לשבט בקומונה, מכין ליאונרדו עותק של המפה הסודית שקיבל לכמה מטיילים באי קופנגן, דבר שמביא בהמשך הסרט ליותר אנשים מהרצוי שמתגנבים לאי, מחרבים אותו ומסכנים את השבט. הוא נענש על כך ומוגלה החוצה עד שיחזיר את המפה שצייר וישמיד אותה.

 

The Beach - פרטי סרט : החוף

ליאונרדו מנהיג הצבים

 

אז הפלא ופלא, שמעתי שאכן בתאילנד יש אי דומה. מקורותיי בתאילנד סיפרו שישנם אנשים שמציירים לך על החוף את מיקומו של אי בודד עם 500 תושבים בלבד. אי שרק מפה לאוזן עוברת עליו השמועה. וכשאני נזכרת בסרט, זה נשמע ממש מפחיד.

ועם זאת מסקרן. החוף, מציאות או פנטזיה?

 

נכתב על ידי נורמה ולא ג'ין , 12/2/2008 19:12   בקטגוריות שיכורה, אופטימי  
144 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של הסנדלר ב-17/2/2008 17:27
 



כאב פנטום


בלילה של יום כיפור עשיתי אהבה עם השמיים.

עליתי לגג אצל הורי וישנתי שם על מיטת שיזוף. היתה רוח נעימה, התכרבלתי לי מתחת לשמיכה והבטתי למעלה. בהתחלה הסתכלתי לכוכבים וחיפשתי כמה צורות שלימדו אותי, ממש לא מזמן 'חגורת אוראיון' וכאלה. מדי פעם ראיתי כמה כוכבים נופלים. זה מדהים לראות כוכב נופל. אתה חושב שראית אותו שועט בשמיים בהבזק אור מהיר, אבל לא בטוח כי זה כל כך מהר. והקטע היותר יפה זה שמה שרואים בעצם התרחש לפני מאות שנים והאור הגיע רק עכשיו. אותו כוכב למעשה ייתכן כבר ונשרף ומת ממזמן. קצת מזכיר את סופרמן שדיבר עם ההולוגרמה של אבא שלו שנים לאחר מותו.

כשהבטתי מדי פעם לריצפה ראיתי נמלים על הגג. לפעמים להיות נמלה זה ממש נחמד, בלי תבונה כמונו, בלי תודעה מתוחכמת מדי רק דבר אחד בראש - איך לעזאזל אני מרימה את חתיכת הפיתה ומהנדסת אותה כך שהיא תוכל להכנס לארמון של המלכה שלי.

אבל אז נזכרתי שנמלה סוחבת עול כבד של פי כמה ממשקל גופה וויתרתי על המחשבה. בעצם כולנו נמלים לפעמים.

 

עוד מבט לשמיים שהיו ריקים עד לפני שעתיים והנה צצים להם עננים. איזה כיף, אני מחפשת פרצופים וחיות. הנה פרצוף של איש זקן שעושה שששש...עם האצבע. הנה עוגה גדולה וטעימה שמחכה לי שאוכל אותה בתום הצום. והנה כלב. תמיד רציתי גור כלב קטן ולבן. רצוי לברדור. אולי יום אחד כשאגור בבית עם גינה גם יהיה לי.

 

במקביל למנוחה הלילית שלי, התחלתי לקרוא בספר 'אמנות האושר' על שיחות עם הדאלאי למה. על פי הספר בני האדם חיים בחיפוש מתמיד אחר האושר. האושר הוא לא טמון בחפצים כמו אוטו חדש או משכורת גבוהה כי גם כשיש יעד חומרי, תמיד רוצים יותר ויותר. האושר הוא פנימי. "האדם נועד לבקש אושר וברור שרגשות אהבה, חיבה, קירבה וחמלה גורמים לאושר" אומר הדאלאי. הוא בעיקר מתעקש על העניין של החמלה וההזדהות עם מי שמולך כדי למצוא אושר אמיתי. ובאמת, משהו בחיוך שלו שמרוח על הספר נראה מאד שלם ומאושר. אני בדרך לשם.

 

מלבד האהבה עם השמיים בשינת הלילה שלי תחת הכוכבים, ומאחר וצמתי הלכתי לבית הכנסת. לעשות אהבה עם השמיים בכל מובן. אל דאגה, אני לא הופכת לרבנית נורמה. זו היתה הפעם הראשונה שהייתי בבית כנסת ביום כיפור.

בערב יום כיפור עצמו הלכתי עם דנה ולמחרת ביום שבת עם שושי, שתי חברות מהשכונה.

ביום שישי היה קטע מצחיק בבית הכנסת. מסתבר שיש 'מסחרה' מעין מכירה פומבית על כל תפילה או מנהג חשוב שקשורים בחג. היה שם אחד ששילם 20 אלף שקל וקנה ברכה לפרנסה לשנה הקרובה. מישהו אחר שילם 8,000 שקל כדי לאחוז באחד מספרי התורה כשהוא מוצא לתפילה. היה גם משהו שקשור לרימון. לא הבנתי. בכל מקרה, כל המכירה הפומבית הזו התנהלה כשעה (!) בלי הגזמה.

התפילות היו מרגיעות, הקינות ובקשות הסליחה שמדי פעם נוגנו היו מרשימות. כולם עם טליתות מתחננים לסליחה. זה גורם לך להרהר בכמה נוולים ורשעים יש בעולם שכולם מתנצלים כל כך. 

 

אחרי הצום כבר הלכתי לכמה בתי כנסת אחרים באיזור תל אביב..אתם יודעים אותם מקומות שסוגדים לאלוהי הוודקה, המרטיני והיגר. באחד המקומות קיבלתי מיד עם כניסתי שוט כדי שאשאר. זה היה כמדומני וודקה תאנים. "מיד נפנה לכם מקום", אמר הברמן. כשראה שאני בדילמה ביקש "אל תלכי". אבל העדפתי מקום אחר שאשב בו מיד. שתיתי כדי לשכוח. שתיתי כדי לנוח. שתיתי כדי לחייך. שתיתי כדי למחוק. שתיתי כדי לאהוב. שתיתי כדי לשנוא. להכהות את הכאב שעדיין שם. כאב פנטום. כורתים לך איבר מהגוף אבל אתה מרגיש שהוא עדיין שם. אומרים שאלה כאבי תופת.

התמונה של השמיים אצל ההורים ליוותה אותי גם שם.

 

סטולי קריסטל. ה-תרופה ללב שבור

 


 

עריכה: אתם פשוט חייבים לצפות בזה. כריס קרוקר המלך

 

נכתב על ידי נורמה ולא ג'ין , 23/9/2007 13:44   בקטגוריות חגים, שיכורה, אהבה ויחסים  
78 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של נורמה ולא ג'ין ב-28/9/2007 03:00
 




דפים:  
60,059
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , 20 פלוס , 30 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לנורמה ולא ג'ין אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על נורמה ולא ג'ין ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)