לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 


גבר ירושלמי,מאד מיני,שמעריץ את הנקביות והמיניות.
Avatarכינוי:  Feminine-admirer

בן: 59

תמונה



מצב רוח כרגע:



מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

7/2007

ויברטור בתחפושת.


חדשות הסקס בלוג חדש באתר "לאשה": כתבת הסקס המיתולוגית של המגזין, מעדכנת אתכם בכל מה שחדש וחשוב בתחום. והפעם: צעצוע חדש מעצבן את חברת "אפל" מעיינה שנהר

אתם מכירים את הטרוניה הנצחית והקצת טרחנית שהטרנדים העולמיים תמיד מגיעים אל ארצנו הקטנה באיחור בלתי אופנתי בעליל? מה לעשות שהמעצבים לא תמיד מסונכרנים בכל העולם. אבל אין תירוץ סביר לכך שלא נהיה מעודכנים במה שקורה בעולם בתחום הסקס! הבלוג הזה שם לעצמו כמטרה להביא לכם את חידושי הסקס הכי לוהטים ברחבי הגלובוס ואצלנו מתחת לפופיק - או מעליו.

 

שמי מעיינה שנהר, ואני כותבת על סקס בעיתון "לאשה" כבר 11 שנים. למה?  

• כי אני אוהבת סיפוקים מהירים - ואין סיפוק מחמם לב ואת סביבתו, כמו תגובות מהירות לכל כתבה שמתייחסת למין. 

• אני גם אוהבת את ההנאה שלי בגדול. והכתבות האלה נהנות מרייטינג גבוה. סיפרו לי על נשים שמשאירות את העיתון פתוח ליד המיטה, שהאיש שלה יבין את המסר, שהיא נבוכה מלדבר עליו ישירות.

נכון שזה מענג?

 

תשאלו, ובצדק: "חידושים בסקס"? הרי יש לנו מספר מוגבל של בליטות ונקבים בגוף. כמה גדול כבר יכול להיות מספר הצירופים ביניהם? תתפלאו. גם בסודוקו יש רק תשע ספרות אבל תראו כמה צירופים ניתן לקמבן. אינסוף פחות או יותר. צריך רק טיפה יצירתיות ונכונות. אז קדימה, לעבודה ובעיקר - להנאה.

 

יש לך אייפוד בכיס והוא שמח לפגוש אותך

 

חברת "אפל", יצרנית המיני נגן אייפוד, לא מגלה רוח ספורטיבית. היא מאיימת לתבוע את רשת חנויות הסקס הבריטית "אן סאמרס" המוכרת ויברטור הדומה מאוד בעיצובו לאייפוד. למעלה מזאת, לאבזר

 יש את זה בעוד צבעים? ה"אייגאזם"

השובב קוראים "אייגאזם" וגם מודעות הפרסומת שלו שואבות הרבה השראה מהפרסומות של הנגן הצדקני שאין לו שום קשר עם הנאה מינית.

 

"אפל" דורשת שהחנות תסיר את כל הפוסטרים שמקדמים את מכירות הוויברטור המחופש. בכל מקרה, החנות כבר זכתה לתשומת לב, שלא יכלה לצפות לה בשום דרך אחרת.

 

תתחילו לספור את האורגזמות

 

אתם רוצים לשמור על בריאות טובה? בטח שאתם רוצים! אז תקשיבו למה שממליץ ד"ר מחמט ס' אוז, מנתח לב אמריקני מהמרכז הרפואי "קולומביה פרסביטריאן". המומחה טוען שלמען פעילות תקינה של הלב והגוף, רצוי שהאדם יחווה 200 אורגזמות בשנה, לא פחות. וזאת, משום שהאורגזמות תורמות לשיפור תפקודים שונים של הגוף, החל מהורדת יתר לחץ דם וכלה בבניית עצם. ד"ר מחמט אף הציג את התיאוריה החדשה שלו בתוכניתה הסופר-פופולרית של אופרה ווינפרי. האם אתם יכולים להעלות על הדעת טיפול רפואי מונע נעים מזה?

 

אבל נניח שנחזיק ליד המיטה כלי כתיבה כדי לנהל רישום מסודר, עדיין נשארות כמה תהיות לא פתורות. למשל, האם סדרת מולטי אורגזמות נספרות בבודדת או כרישום קבוצתי? האם אורגזמה מנקודת הג'י נספרת רגיל או בספירה מיוחדת? האם "טיסת סולו" טובה כמו חוויה זוגית? ואולי נסכם שאורגזמה היא אורגזמה היא אורגזמה.

 

כמו טאפרוור, אבל רוטט

 

כמה נשים אמריקניות בעלות תושייה, לקחו את התורה החדשה של ד"ר מחמט מהאייטם הקודם צעד אחד

קדימה והן התחילו להנחות ערבים בסגנון מסיבות הטאפרוור, תחת הכותרת "מסיבת תשוקה".

 

המארחת מזמינה את חברותיה ואת המנחה, שמגיעה עם מזוודת הפלאים שלה ומציעה למכירה פריטי הלבשה תחתונה סקסית ומגרה, ג'לים חמודים למריחה על מקומות אסטרטגיים בגוף וכמובן, צעצועי מין. הכל בשם הגברת האינטימיות הזוגית. כמה מהיזמות סיפרו שנאלצו לעזוב את מקום עבודתן הקבוע כדי להיענות לביקוש.

 

הבריטים עושים זאת כך. ואיך אתם?

 

תופתעו לשמוע שהדעות הקדומות הנוגעות למזג היבשושי והמתחסד משהו של הבריטים הוכחשו בגדול.

 

מחקר שנערך בקרב 1200 אזרחים בריטים בוגרים, ותוצאותיו פורסמו באחרונה, מגלה כי  58% מהזוגות הבוגרים באנגליה מחזיקים בבית צעצועי מין ו-69% מהזוגות צופים ביחד בסרטי פורנו או מעלעלים בחוברות ארוטיות.

 

למרות הדיסקרטיות שהם נוהגים לשמור כלפי חוץ, 85% מהנשאלים אמרו שהם לא טורחים להסתיר מבני זוגם את אוצרות הפורנו הטמונים במגירותיהם הסודיות.

 

אולי צריך לקבל את הממצאים הכה מחמיאים לבריטי המצוי עם קורטוב של הסתייגות, מאחר שהסקר נעשה על ידי החברה האמריקנית להפצת סרטים למבוגרים, Wicked Pictures. נכון שהסקר עמד בקריטריונים מדעיים, אבל בכל זאת, אתם יודעים, יש השפעה גם למזמין הסקר. מכל מקום, שני שלישים מהמשיבים אמרו שהיו מתכבדים ביותר חומר פורנוגרפי, לולא גורם המבוכה. רשמנו לפנינו.

 

בארץ לא נעשה שום מחקר דומה למרבה הצער ואין לנו שום נתון ושום מושג כמה מהשכנים שלנו עשויים להתענג מעזרים חביבים שמגוונים את החוויה המינית הזוגית. אבל בדיוק בשביל זה אנחנו נמצאים כאן, ולשם כך יש הכלי המקסים הזה של האינטרנט.  

 

אז מעכשיו בכל פעם שהחבר או בן הזוג יתלהב ויאמר "אוי... אני רואה שאת שמחה לראות אותי!",תאמרי לו לא זה רק האייפוד שלי.

 

נכתב על ידי Feminine-admirer , 4/7/2007 20:06   בקטגוריות אייפוד, אפל, ויברטורים, צעצועי מין, סקס, מין, מיניות  
7 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של Feminine-admirer ב-6/7/2007 21:11



472,540
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , פילוסופיית חיים , סקס ויצרים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לFeminine-admirer אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Feminine-admirer ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)