לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 


גבר ירושלמי,מאד מיני,שמעריץ את הנקביות והמיניות.
Avatarכינוי:  Feminine-admirer

בן: 59

תמונה



מצב רוח כרגע:



מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

סקס אסור.


 חשד: מטפלת קיימה יחסי מין עם ילד בן 14

 

המטפלת והנער הכירו במחלקה לאשפוז יום בבית החולים "שיבא". מחומר החקירה עלה כי

המטפלת שלחה לנער הודעת אס.אם.אס בה החמיאה על גודל איבר מינו. החוק אינו אוסר על

נשים לקיים יחסי מין עם ילדים ונערים, לכן נחשדת המטפלת דווקא בהזנחת מושגח

 

אבי כהן

 

מטפלת פרטית בת 27 במרכז הרפואי "שיבא" בתל השומר חשודה שקיימה יחסי מין עם נער בן 14, השוהה בטיפול יומי. היא נעצרה לחקירה והובאה הערב (שבת) לבית משפט השלום בתל-אביב לדיון בהארכת מעצרה, בסופו נשלחה למעצר בית בן ששה ימים. מבחינה משפטית, אין איסור חוקי על קיום יחסי מין בין אשה לבין קטין, אלא אם הדבר נעשה בכפייה.

 

הורי הנער הגיעו ביום חמישי האחרון למשטרת מסובים וסיפרו שהמטפלת, סטודנטית לפסיכולוגיה, קיימה מערכת יחסים אינטימית עם בנם. המטפלת שומרת על ילדה הנמצאת באשפוז יום בבית החולים, סמוך למיטתו של אותו נער. עם קבלת התלונה, החלו החוקרים לגבות עדויות. וממנה עלה שהנער מטופל מזה זמן באשפוז יום בבית החולים ובסמוך למיטתו מאושפזת הילדה שעליה שומרת המטפלת.

 

מחומר החקירה שבידי המשטרה עולה כי הנער בן ה–14 אושפז בחודש ינואר השנה לאחר שהותקף על-ידי חיידק טורף. לאחר ארבעה חודשים הוא שוחרר לביתו, אולם המשיך להגיע לאשפוז יום במרכז הרפואי "שיבא" בתל השומר.

 

כאשר עבר לטיפול יום, לפני כחודש, הוא הכיר את המטפלת ולאט לאט התפתחו היחסים ביניהם, ובאחת הפעמים אף "נתפסו מתעסקים זה עם זו" על-ידי אחת מאחיות בית החולים. עוד עולה מהחקירה כי במהלך החודש הזה שלחה המטפלת לנער כמה הודעות אס.אם.אס, בהן, בין השאר, החמיאה לגודל איבר המין שלו.

פרקליטה של המטפלת, עורך הדין דרור מקרין, אמר ל–ynet כי "מדובר בפעם אחת בלבד, וגם בפעם הזאת הפריעו להם באמצע. מדובר בנער שמתנהג הרבה יותר בוגר מכפי גילו, לא היה כל ניצול מיני והיחסים היו בהסכמה". עוד הוסיף עו"ד מקרין כי המטפלת נקשרה אל הנער רגשית. לדבריו, "מדובר בהתפתחות של מערכת יחסים, מאחר והנער עזר רבות לבחורה בה היא מטפלת. מדובר בבחורה שמונשמת ומוזנת על ידי מכונות, והוא היה עוזר בטיפולים לאחיות".

 

המשטרה מייחסת למטפלת, פרט למעשה מגונה ובעילת קטין, גם הזנחת מושגח. עו"ד מקרין טען כי לא מדובר בשום אופן בעבירה פלילית, מאחר והנער הוא מעל גיל 14.

 

לאחרונה אירעו מספר מקרים נוספים, שבהם נשים קיימו יחסי מין עם נערים. באחד המקרים, קיימה מורה לערבית ב"גימנסיה הרצליה" בצפון תל-אביב יחסי מין עם שני נערים בני 16 מבית ספר אחר. המורה נחקרה אך לא ננקטו נגדה סנקציות במישור הפלילי, משום שהחוק אינו מגדיר כעבירה יחסי מין בין אשה לבין קטין. במקרה אחר, נעצרה מורה מרחובות בחשד שחשד שקיימה יחסי מין עם תלמידים בישיבה התיכונית "ישיבת הדרום" בעיר.

 

היחסים האסורים התקיימו לפני למעלה משנה. בלי קשר לכך, בשל סיבות בריאותיות, הפסיקה המורה ללמד במוסד באוקטובר 2004. מזה כמה ימים חוקרת תחנת רחובות תחת מעטה של סודיות את הפרשה, שנחשפה לאחר שאחד מאנשי הצוות בבית הספר, שידע על מערכת היחסים החריגה בין המורה לתלמידים, התלונן במשטרה.

 

מקרה דומה קרה לי עם המורה שלי שתרם לי הרבה,אז אולי הגיע הזמן לשינוי התפיסה החברתית כלפי המיניות ויתר פתיחות בנושא. (יוסף)

נכתב על ידי Feminine-admirer , 18/8/2007 18:54   בקטגוריות מורות, מטפלות, נערים, אהבה חופשית, סקס חופשי, חופש מיני, אורגזמות, אירוטיקה, אנרגיה מינית, הגשמת חלומות, הורמונים, הנאות, הנאות החיים, זיונים, זרימה, חינוך מיני, יחסי מין, חילופי מיצים, אקסטזה, יחסים פתוחים, לקיחת סיכונים, לרדת בגדול, מאהבים, מאהבים מזדמנים, מין, מיניות, מפגשים מיניים, משגלים, נשים, נשיות, סטוצים, סקס, סקס ופנטזיות, סקסיות, פעילויות, פתיחות מינית, תשוקה  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של לי-אור ב-20/8/2007 21:09
 



472,540
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , פילוסופיית חיים , סקס ויצרים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לFeminine-admirer אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Feminine-admirer ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)