לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

חיים שכאלה =]




מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


1/2008

אם רק יכלתי להחזיר את הגלגל אחורה . . כל כך הרבה הייתי משנה.


ילדות .

ראיתי היום שתי ילדים בסביבות כיתה א' . . רצים אחד אחרי השני " לא תיתפוס אותי לעולם " ככה הם אמרו . . הסתכלתי על ההנאה שבלהיות ילדים , הם מדברים כמו שהם יודעים ולא לפי איך שכולם מדברים ולפי השפה של כולם , הם חיים בבועה של משחקים וכיף.

 

הילדות שלי הייתה שונה . . לי לא היה חברים בילדות . . אולי שתי חברות . תמיד לא הייתי מקבלת הזמנות לימי ההולדת, אם הייתי יכולה הייתי מחזירה את הזמן אחורה ומשנה כל כך הרבה דברים , וואו.

 

עמדתי בהבטחה שלי . . חוץ מאתמול שלא באתי אני כמעט בקושי מבריזה . . היום הייתי כל היום וביום ראשון גם נשארתי עד 4 ועשרים כמו שצריך תמיד הייתי חותכת ב2 בימי ראשון .

 

הצלחתי גם דיי ללמוד רומנית אני יודעת להגיד אני אוהבת אותך , גם אני . . אני יודעת להגיד כסף , ולהגיד לי קוראים ואת השם שלי . . וכל מיני שטויות כאלו (: פעם ראשונה שאני מציבה לעצמי מטרות ועומדת בהם.

 

התחלתי גם להשקיע בבית הספר , אני נורא גאה בעצמי.

 

עוד משהו . . צביעות של אנשים יכולה להרוג אותי , זה מדהים איך לא מתביישים לרכל ולדבר על חברים שלך ! !

 

בקיצור יש לי שתי מיבחנים לילמוד אליהם אז אני הולכת לילמוד , שיהיה לכולם המשך שבוע טוב (:

נכתב על ידי חיים שכאלה =] , 8/1/2008 14:56  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



כינוי:  חיים שכאלה =]

גיל: 33





© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לחיים שכאלה =] אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על חיים שכאלה =] ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)