לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים



Avatarכינוי:  -אורצ'ה-

בת: 35





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    דצמבר 2007    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     




הוסף מסר

12/2007

עדכון בקרוב


לא עדכנתי כבר המון זמן.

 

קרה כ"כ הרבה..

 

בקרוב.

נכתב על ידי -אורצ'ה- , 29/12/2007 22:35  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



.


 

סתם רציתי להזכיר לעצמי שאני גאה בי :)

היום פגשתי את מור, הוא בא לירושלים לצו ראשון.

ישבנו בתחנה מרכזית סתם על מדרגות ודיברנו.

הוא כל הזמן ניסה לנשק אותי... לא הסכמתי. בקושי הרשיתי לו לגעת לי בבטן.. <מקום רגיש :)>

בשלב מסויים החזרתי לו נשיקה, זה נמשך שניה בערך ואז התרחקתי :) שאלתי אם הוא כבר חשב אם הוא רוצה להיות איתי או שהוא עדיין מבולבל והוא אמר שהוא מבולבל.. אחרי זה לא הסכמתי יותר לנשק אותו... אחרי שהיינו ביחד שעתיים בערך עם איזה חצי נשיקה הוא היה צריך ללכת לאוטובוס שלו ואמר שאם אני לא מביאה לו נשיקה, הוא נשבע שהוא לא ידבר איתי.. (ברור שהוא לא התכוון לזה רציני..) באתי והדבקתי לו נשיקה על השפתיים, סתם נשיקה, בלי לשון ושטויות :)

הלכנו לתחנה שלו וראינו שהאוטובוס נסע שניה לפני זה... סתם ישבנו ודיברנו, הורדתי אותו לכאפת שטות כי הוא אמר שהוא אוהב חברה שלי יותר ממה שהוא אוהב אותי (נקודה רגישה.. ) והחלטתי לזרום הביתה כשחבר שלו הגיע 10 דקות לפני שהאוטובוס היה אמור להגיע.. נפרדתי ממנו בנשיקונת, שוב, סתם נשיקה מודבקת, לא שומדבר רציני.. :)

הצלחתי לסיים "דייט" עם מור עם חצי נשיקה אמיתית ו2 נשיקות סתם! יאיי :)

האמת היא שרק רציתי לבחון אותו אם הוא רוצה אותי בגלל עצמי או ממניעים מיניים... אני חושבת שהוא עבר את המבחן יפה :)

יש פה יותר מידי סמיילים.


מוצ"ש היה לידיד של ויקי יומולדת באיזה באר לא מוכר. קבענו לשם שנלך אני יעל וויקי. ויק היתה בעבודה אז חיכינו לה שעתיים, הלכנו לבאר ואחרי שתי דקות ויק נעלמה עם ידיד/יזיז שלה. אני ויעל נשארנו במסיבה של מישו שאנחנו בקושי מכירות, ואת רוב החבר'ה שם גם לא הכרנו... אבל היה סבבה.. רקדתי מלאאא עם ילד היומולדת (ילד מהמם... כולי נדלקתי עליו..) ובסוף הערב שמו מוזיקה רגועה, אז רקדנו 3 סלואים רצופים והוא ניסה לנשק אותי, אבל לא הסכמתי כי הוא היה מסטול.. הערב נגמר לא משו כי ויקי שתתה ועשתה שטויות.. אבל באופן כללי היה נחמד!

יום שני היה לי יומולדת 17 :)

קבעתי עם יעל וויקי ב4 וחצי <משמרת מתחילה ב5> סתם שנשב ונאכל, כרגיל. כמובן שאיחרתי כי הייתי תקועה 40 דקות בפקק.. הגעתי למזון מהיר וראיתי את שתיהן עם כובעים של ליצנים, מלא בלוני הליום צבעוניים תלויים, נרות, זיקוקים, נצנצים, עוגה.. מה לא.. עשינו מלא תמונות ואז ויקי החליטה לזרוק עלי את העוגה שהיא עבדה עליה 3 שעות.. למזלי שמתי לב מה היא עושה והספקתי להתרחק וכל העוגה נחתה על הרצפה.. המנקה עשה קצת פרצופים בהתחלה, אבל הוא מכיר אותנו אז הוא סלח לנו :)

נכנסתי באיחור לעבודה, ובאמצע המשמרת באו לבקר אותי רז ודור (ידידים), פלג (חברה טובה) וויקי ויעל חזרו עם תמונה מהממת של שלושתינו- מוגדלת וממוסגרת, שאני אתלה בחדר :)

בערב יצאנו למסיבה של 2 חברות של ויקי <הפעם ויקי לא באה מראש..> אבל סמכנו על זה שאנחנו מכירות חבר'ה משם.. המסיבה היתה באותו דאנס באר שהיתה בו המסיבה במוצ"ש.. הפעם היה פחות נחמד.. ילד היומולדת של מוצ"ש היה שפוך, ובכלל היתה אווירה לא משהו.. אבל לא נורא :) חזרנו לבית של יעל, דיברתי עם מור 20 דקות בערך, והלכנו לישון ב3 וחצי. יום שלישי ב8 וחצי היתה לנו מתכונת באנגלית, בקושי פתחתי ת'עניים והלך חרא, אבל ב-ק-ט-נ-ה :)


יום ראשון מסיבהבהבהבהבה! פתחו מועדון חדש בירושלים, הקונסטנטין, וביום ראשון אני יוצאת לשם עם חברות לחגוג את היומולדת ולהתחיל עם בחורים :P


עפתי. שיהיה אחלה ערב לכולם!

ועוד עידכונון- הרגשות לגוז' מתחילים לדעוך ב"ה...

אור.

נכתב על ידי -אורצ'ה- , 5/12/2007 20:23  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





733
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , נוער נוער נוער , מגיל 14 עד 18
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות ל-אורצ'ה- אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על -אורצ'ה- ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)