אני יושבת על כסא מחוץ לחדר שלי בעיר נגריל, ע. יושבת על כסא מטר משמאלי והים נמצא כמה מטרים ספורים אחריה. מה עוד צריך לבקש?
[...] הדרך לפה לא לקחה כ"כ הרבה זמן כמו שאמרו לנו שהיא תיקח (שעה בדיוק ולא שעתיים), והנופים שהיו בה מדהימים. אין אפילו דרך לתאר את הנופים האלה (אני קצת עצובה שלא צילמתי, אבל גם שמחה) - פשוט ישבתי והסתכלתי בלי הפסקה לכל הצדדים על הכחול והירוק האינסופיים האלה! זה ממש גרם לי להרגיש שאני באמצע גן-עדן.
ואז הגענו לנגריל בערך ב-2 וכבר כתבתי בקצרה שחיפשנו המון זמן מקום לישון ולאכול בו, אבל בסוף מצאנו מקום מושלם, הקשת בענן (RAINBOW) ואפילו לא עולה לנו הרבה בכלל. התמקמנו פה, עשיתי מקלחת קצרצרה במים הקרים, ואז חיפשנו מקום לאכול על החוף ומצאנו מסעדה באחד המלונות, שם התחלקתי עם ע. בסלט לא-משהו ובפסטה עם ירקות שהיתה ממש טעימה. אחר-כך ישבנו על החוף קצת, נכנסנו למים קצת ונפעמנו מכל התכלת המדהים הזה, צילמנו את השקיעה, ואז חזרנו לחדר להתקלח והנה אני פה!
עוד מעט נצא לכיוון שבאנו ממנו בצהריים (בהמשך הדרך ימינה) כי ראינו פרסומים של שתי מסיבות רגאיי על החוף. חבל שיש עכשיו הרבה ברקים וקודם גם ירד גשם - אבל התרגלתי למזג אוויר הזה.
כיף לי פה, זה ממש כמו להיות בגן-עדן. צריך לנצל כל דקה שאנחנו במקום המדהים הזה וליהנות. כיף. :)