לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה



Avatarכינוי:  יובל

בת: 43

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אפריל 2006    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
4/2006

17.93


אם המספר הזה אומר לכם משהו כנראה שגם אתם עבדתם מתישהו (או עובדים) בשכר המינומום השערורייתי לשעה.

ובכן, עכשיו אני יכולה להכריז שגם אני הצטרפתי סוף סוף למעגל העבודה, לאחר ימים מרובים של חיפושים.

אתמול היתה המשמרת הראשונה. לא עשיתי בה הרבה, בעיקר נתנו לי מטלות מפגרות כמו לטאטא את הרצפה ולשים מדבקה על עשרות אריזות פונצ'ים. עוד לא החלטתי מה דעתי על הבוס. הוא לא נורא בכלל, אבל גם אי אפשר להגיד שהוא נחמד...

 

איפה אני עובדת, אתם שואלים? (משום מה תמיד שואלים)

בחנות מאפים / קונדיטוריה / בית קפה (אני באמת לא יודעת איך הם מגדירים את עצמם).

מה שאומר שיהיה לי מאוד קשה להתמיד בדיאטה שרק התחלתי, כשכל היום אני מוקפת שלל פיתויים כמו אלה:

 

 

* את התמונה הזו לא אני צילמתי, אלא מצאתי בחיפוש קצר ב-Flickr.

אגב פליקר - אני לא יודעת איך לא גיליתי עד עכשיו את האתר המופלא הזה. יש שם המון תמונות ברמה טובה, וכמה תמונות ברמה מקצועית שהשאירו אותי פעורת פה! דוגמה לכמה מהתמונות המדהימות האלה אפשר למצוא בדף "Interesting photos from the last 7 days", אליו אני נכנסת בערך כל יום עכשיו ולוחצת רפרש עוד ועוד פעמים עד שפתאום יש כבר אור בחוץ ו- רגע, לא היה לילה לפני רגע?...

 

וכמובן - אני מציגה את העמוד האישי הדנדש שלי בפליקר. תבואו לבקר, יהיה מעניין!

נכתב על ידי יובל , 27/4/2006 18:32   בקטגוריות עבודה, אינטרנט  
17 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   2 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



פינת המתכון לחג


אני לא ידועה כבשלנית מדופלמת ובטח שלא נוהגת לבשל על בסיס יומיומי. אבל בחגים אני נותנת לעצמי להיסחף ברוח החג, וכשאחי הקטן התלונן היום שאין שום דבר לאכול בבית, החלטתי לפתוח ספר בישול לפסח ולעשות ניסוי. זה לא לקח הרבה זמן, אבל לאורך כל הניסוי היו לי חששות כבדים שמא זה לא יצא כמו שרציתי. וכשהוצאתי את הלחמניות מהתנור וטעמתי - גיליתי שאולי יש לי כשרון למרות הכל!

 

זאת התוצאה:

 

וזה המתכון:

 

* מכניסים לסיר 1/2 כוס שמן, 1 כוס מים ו-1/2 כפית מלח (נגיד. אני שמתי הרבה יותר) ומחממים על האש 2-3 דקות.

* מוסיפים 1 כוס קמח-מצה, בוחשים טוב-טוב ("היטב") בכף עץ עד שהתערובת הופכת דביקה ואחידה. סוגרים את האש ונותנים לזה להתקרר.

* מוסיפים כף סוכר ו-4 ביצים, בזו אחר זו, בוחשים "היטב" לאחר הוספת כל ביצה.

* נוצרת עיסה דביקה ומגעילה, שאותה יוצקים לתוך תבנית שקעים מיוחדת ללחמניות, או אם אין - פשוט מניחים על תבנית רגילה משומנת (זה מה שאני עשיתי).

* את התבנית מכניסים לתנור שחומם מראש (כאילו, דא) לחום 180 מעלות. משאירים אותה ככה 20 דקות עד שהלחמניות תופחות מעט, ואח"כ עוד 20 דקות בחום של 160 מעלות.

 

תאמינו או לא, זה יוצא יותר כל כך טעים שאפילו אוכלת חמץ שכמותי מעדיפה לאכול את הלחמניות האלו מאשר כל דבר אחר בבית.

 

בתיאבון!

נכתב על ידי יובל , 18/4/2006 14:45   בקטגוריות פוסטמונה  
7 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



קרוב רחוק


לפעמים מתחשק לי לכתוב אבל אני לא יודעת בדיוק מה, אז יותר קל לי לדבר בתמונות.

 

 

זו הרחוקה, שצולמה בגוואנחואטו שבמקסיקו - אחת הערים הקסומות והיפהיפיות שראיתי אי פעם. אני יכולה להגיד שהייתי רוצה להיות שם עכשיו, אבל לא - זה קסם שאי אפשר לשחזר.

 

 

וזו הקרובה, שצולמה ממש פה ליד הבית שלי ושלכם. פריחה כמו שאפשר לראות רק בסוף החורף בישראל. שימו לב לקרן השמש שחודרת שם למעלה... (:

 

 

נ.ב. רק עוד שלושה ימים בעבודה המסריחה שלי, הוריי! (ואז שוב לא יהיה לי כלום ואני אצטרך לחפש ולתור אחר עבודה חדשה, הוריי!)

נכתב על ידי יובל , 5/4/2006 14:10   בקטגוריות פוסטמונה  
17 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





19,817
הבלוג משוייך לקטגוריות: סטודנטים , 20 פלוס , צילום
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות ליובל אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על יובל ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)