יותר נכון, אם אני אראה את המסך הזה עוד פעם אחת, אני אאבד זה סופית:

כן זה אולי נשמע טוב, אבל ההודעה הזאת נמצאת שם כבר יותר מחודש. מאז הספקתי לבצע את שלב ב' שכלל המון המון מבחנים וראיונות והצגת תיק עבודות. ועכשיו נאמר לי שכבר יש תשובות באתר, כלומר שמעתי על כמה וכמה אנשים שקיבלו תשובה חיובית, ורק אצלי זה עדיין לא מתעדכן. אז אני נכנסת כל חמש דקות ובודקת שוב ושוב ושוב ו.....
באמת קיים דבר כזה קרטיב מנגו, רן אמר אמת! עברתי היום בקיוסק של בנייני האומה, לידו אני חולפת כל יום לפני/אחרי העבודה, והחלטתי שיש לי חשק לשסק, אה, לקרטיב. פתחתי את המקפיא והדבר הראשון שראיתי הוא אותו קרטיב מנגו של שטראוס, אז כמובן שהייתי חייבת לנסות ותשמעו, זה אחד הדברים היותר טעימים שנכנסו לי לפה בזמן האחרון! למנגו יש תכונה מופלאה כזאת שאפילו כשהופכים אותו לכימיקלים בצורת קרטיבים או מיצים "100 אחוז טבעי" עאלק, עדיין יש להם טעם של מנגו. הענבים והלימון צריכים ללמוד ממנו.
אתמול ראיתי סרט על ספנסר טוניק, צלם אמריקאי שמתמחה בצילומי עירום המוניים (פה ופה ופה). כיף.
לקהל קוראיי שמתלבטים אם ללמוד צילום בבצלאל או משהו שמכנולוגי - מה נראה יותר כיף עכשיו? ;-)
אבא שלי לבש היום חולצה מכופתרת כחולה ואמא שלי החליטה שהוא נראה ככה כמו נהג של אגד. מה שנכון, נכון.
אה, וסיפרתי לה (לאמא) על קיומו של הבלוג הזה. זה יצא במקרה כשדיברנו על עזרה נפשית ואמרתי "מי צריך פסיכולוג כשיש בלוג". היא כמובן מיד התחילה לתחקר "מה זה הבלוגים האלה? שמעתי על זה פה ושם" והעמידה פנים שהיא בכלל לא ידעה שיש לי בלוג או שקיים אתר כזה ישראבלוג, אז הראיתי לה מה זה ישראבלוג ואפילו הפניתי אותה לעמוד שבו פותחים בלוג חדש.
"עדיף לי לא להתחיל בכלל, אני אתמכר לזה". מה שנכון, נכון.