לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


משורר לעת מצוא, שמאמין שבשירה אפשר להתבטא אף יותר טוב מהרבה צורות אחרות. רווק, כותב כרגע לזו שאין לו..


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


5/2007

אז מה כל הסיפור עם הציצים?


 

 

קיץ, עומדים בראש התור למלגשות המים הענקיות. כבן תשחורת בכיתה ט' המגלה את עולמו, על כל המשתמע מכך, העיניים מתרוצצות סביב מה שיש לבנות ואין לי. אחרי בתור עומדת ורד, נערה קסומה ומלאת חן ועוד כמה דברים מהשכבה שלי, ומאחריה אחיה הקטן והשובב. לפתע משום מה, מתיר האח את השרוך הקושר את חמוקיה ומחזה נרהב וקסום נגלה לנגד עיניי. כן, הסתובבתי בגלל הצעקה שלה.למול עיניי המשתאות השתחררו אל אויר העולם צמד שדיים עם פטמות מלאות, רכות ומלאות חן.

 

צמד העופרים המרהיב שנגלה לנגד עיניי פתח באותו רגע צוהר למה שבעצם רבים וטובים מחפשים להשיג. טוב, זאת באמת היתה חוכמה לגדל דבר כזה. מה שהיה שם היה צמד עתיר וחלקלק, שלא מלמד בהכרח אחת לאחת, תרתי משמע, את המשך מפגשיי עם הברנשים הללו.

 

אז במה מדובר? יש שיקראו לזה נשיות בהתגלמותה, חברי הטוב דווקא מגנה את הרדיפה וקורא להם 'זוג שומנים' (וכבר ראיתי בתגובות פה שימוש במונח הזה), יש שימצאו לזה תקדימים אבולוציוניים, שיש שיסבירו כי המדובר בהמשך של תסביך היניקה מגיל ינקות, ויש שיגידו שזה הטבע בהתגלמותו.

 

לפני כן, אולי וידוי: מדובר באיבר רך ונעים למגע, שגורם לנו הבנים לרצות ולהנות ממנו מה שיותר, וכמו מבלי משים לב לעגלו ולעסותו, לחופנו ולרככו. אלא שפה עובר החיץ בין שני סוגי הגברים: הנודניקים והמבינים.

 

הנודניקים אלו גברים שבעיניי הם בעיקר אגואיסטים, שלא יודעים לתת לבחורה מזור ומרגוע. לא שיצא לי לדבר על כך עם הרבה חברים, דברים כאלה אני מעדיף לשמור לצנעת הפרט, אבל משיחות עם בנות עלה לא פעם הרושם שמתישהוא יש נקודה של חציית גבול. וצריך לדעת מתי לא לעבור אותה. ודי לחכימא.

 

המבינים, הם אלו שיודעים שיש עוד נקודות להנות מהן, ושיש הרבה אלמנטים (יניקות) ומקומות (דוגי, אוזניים) שיכולים לערוב להנאה משותפת, ואולי אף גבוהה יותר אצל בת הזוג. את זה אי אפשר לזייף, רואים את זה בין אם בתגובות פיזיות בלתי נשלטות כמו פטמות זקורות או בנצנוץ בעיניים, ובין אם באמצעות כנות ושקיפות. ככלות הכל, אלו שני הגורמים הבסיסיים להצלחת קשר.

 

 

לילה ראשון ביחד. אנו עוד לא ממש זוג, זה שלב הגישושים, פעם שישית שביעית שלנו יחד ורק בחמישית אזרתי אומץ לנשקה. בכל זאת, חברה ראשונה.. ואתה בחדר לבד איתה, ואתה יודע הנה זה עומד לבוא, מה שחלמת מאז קטנותך. רואים ביחד סרט, אבל מי בכלל מתרכז בסרט. ידי בידה, מלטפת ומביעה רוך. ואז ייגמר סוף סוף הסרט, ואתה תיקח את התותים והשמנת ותישק לה בעדינות. עניינים יתגלגלו מפה לשם וכמו בטבעיות תשלוף את הסוודר השחור שלה מעליה. או אז יבצבץ חזה נאה העטוי בחזייה שחורה ומאיים לפקוע. בעדינות מתחשבת ובמקצועיות המפגינה כאילו ניסיון אך מסתירה בעצם התגוששות פנימית והתרגשות שמאיימים אף הם לפקוע, אתה תלמד את הדרך אליהם, דרך הנשיקות בצוואר, את היחס אל הפנים, את ההוצאה משיווי המשקל ואז ..את ההסתערות על היעד.

 

 

ועדיין, צריך לזכור ולקחת שוב הכל בפרופורציות. אצל "השלישית" היו לילות שהייתי 'הולך לישון איתם'. נו טוב, לא ממש לישון כי קשה להרדם ככה, וזה גם מתחיל להעיק מתישהוא, אבל מגיע שלב שלומדים לאזן את המרכיב הנעים הזה, ולשים אותו בפרופורציות. לומדים גם להוסיף אלמנטים משבחים (נשיכות עדינות, מי יותר ומי פחות, הכל בהתאם לרצון המתמוגגת), לומדים למצוא את האיזון של המגע הנכון, המלטף ושעושה טוב. כי בעצם טיב מגע - זה תכלית הכל. לשמחתי משפט שכמו חזר כאילו אחרי התארגנות מוקדמת מבין כמעט כלל הבנות שיצא לי לחוות איתן עניינים כאלה, היתה קשורה ל'ידי הקסם שלך שלא משתוות לשום מגע אחר שהכרתי'. ולא, אין לי מושג מאיפה זה בא. אבל זה מה שיש וסבבה שככה.

 

כשמנסים להעמיד דברים במקומם - ולא באמצעות ניתוח - אפשר באמת לעמוד על הפרופורציות הראויות ולא להיסחף בכל האמור לרדיפה אחר החזה. בסה"כ יש לזכור שגם חזה יפה בסופו של דבר יפול, ואז אתה נשאר עם ה... בחורה!

 

מצד שני, בחורה שטוחה או אפילו לא ממוצעת, הינה בהחלט חסרת משהו בסיסי שמבחינתי טבוע בהגדרה של חן נשי. זה חלק מהמשיכה ומהקליק שמתחיל עוד מהימים ששכשכנו את רגלינו בים כשהיינו זאטוטים. מה שיש לה שאין לי, ומסקרן אותי בגלל זה.

 

לכן אולי האיזון הדק מתחיל ונגמר בידיעה שזה עוד מרכיב, עוד אלמנט שיכול להוסיף למשיכה. אבל בהחלט לא מרכיב שעליו תתבסס ההכרעה אם הבחורה יפה ומושכת או רק פשוטה. וכמובן, אי אפשר להתעלם מהחשיבות של שמירה על אסתטיות ופרופורציה, של החזה ביחס לגוף. הספרנית ההיא ממדעי הרוח עוד חקוקה בזכרוני בתור דוגמא חיה לכמה התעללות מסוגל הטבע לעשות בבחורה.

 

ואפרופו טבע, בזמנו הגעתי למשוואה סיסטמטית שלא זכתה לאישוש כל צרכה, אבל ישבה לה אי שם בתאים האפורים שלי. ממבטים חפוזים ולא חפוזים אחר נשואות המחקר הנדון, חשבתי לתומי שאלוהים נתן את הפלוס הזה לכאלו שמזל לא שפר עליהם בכל הנוגע לפנים נאות. חשבתי שהנה דוגמא בה הטבע שואף לאיזון, ולכן חנן את אותן אלו שלא היה להן פרצוף נאה במיוחד (או נאה כלל) בחזה שופע שמקשה עליך לראותו ולעבור לסדר היום. דוגמא קצרה בהקשר זה, זכורה לי משיעור מרכזי שהיה לי בלימודים באונ', שבו גילינו הבנים תמימות דעים מפליאה בנוגע לחזונה של סטודנטית מסויימת ובה בעת חזית אחידה בכל הנוגע לפניה הקודרים. ממצאים דומים אבל הפוכים (פנים יפות עם חזה בלתי נראה) העלו את הסברה שכאילו רצה הגורל לתעתע בנו, וכמו לומר, אין דבר כזה בחורה מושלמת.

 

אבל לא בחורה מושלמת חפשנו, וככלות הכל, צריך לזכור שעם כל הכבוד למראה, גם הוא לא חזות הכל. ואישה טובה היא הרבה יותר מפוסטר נאה שבחורה יכול להתהדר בנוצותיו בזמן שהוא מבלה איתה. כאן מגיעה החשיבות של האופי, אותן תכונות שעושות אותה מבחורה נאה לאישה נחשקת. בעיניי.

 

לילה. הבאת אותה לדירה אחרי כמה ערבים מקדימים בחוץ במהלכם גראה המתח המיני אך לא זכה לפורקן. כי לא רצית שזה יבוא מוקדם, כי לא רצית להבהיל. אבל היא פה, ואתה יודע שמבעד לחולצה נשקף חזה קטן שעוד לא ראית כמוהו, מסתתר מאחורי חזית קטיפה תכולה  ושאתה אולי עתיד להתאכזב ממנו. ואז אתה מורידממנה  את מעטה ההגנה לאט לאט, מפנק ברכות ושומע את חצאי ההברות שקוראות לך להתקדם ולהמשיך. ודווקא זה נראה נחמד, ואומנם זה קטן אבל זה מגוון וזה חדש. אתה אומנם לא יכול לעשות פרפר, וגם היד לא ממש יכולה לחפון כי אין כ'כ במה, אבל אז אתה מגלה את הנשיות הפורצת ממנה בעכוזה, ואת הזיקוקים שאפשר לגלות אצלך בחדר עם רדת החשיכה ותחילת  החיכוך שבינך לבינה. בינך לבין אחוריה.

 

 

ובאמת, אפרופו חזיה תכולה, נראה בעיניי לפחות, שאין דבר יותר חמוד מלהחביא, לרפד, ולתת יחס חם ולבבי דווקא לציצים. עם הזמן אפשר היה ללמוד כמה שהצבעים יכולים להוסיף ולגוון. וגם לפתח העדפות: תכלת, כחול, סגול, לבן, שחור, אדום. וגם סלידה: חום-דוהה, ורוד. וגם תופעה שעוד לא למדתי איך 'לאכול' אותה: חולצה לבנה עם חזייה שחורה. באמת תופעה.

 

ומילה אחת בקשר לניתוחים ותוספות מלאכותיות. לשמחתי הרבה עוד לא יצא לי ממש להתמודד מול הסוגיה איך ומה אחוש כשצמד מלאכותי יאיים לפקוע מול עיניי. נדמה לי שזה יאכזב אותי ואני גם מקווה שלא להיתקל בצמד שכזה. כל שאני בא לומר בהקשר זה הוא שבעניינים האלה שום תוספת לא תעזור, והנשיות שלא הושגה לפני הניתוח לא תיבנה לאחריו. במילים אחרות, אותה נשיות אמורה היתה להתבטא כבר קודם הניתוח דרך ביטויים אחרים של נשיות שיכולה לפרוץ דרך מאפיינים אחרים בגוף האישה, ובסוד אלחש גם, דרך האופי.

 

מסקנה

אז כן, זה משהו ששובה את העין. כן, זה תוספת שיכולה להיות נחמדה מאוד, מעין בונוס שנושא באמתחתו פוטנציאל רב לעונג הדדי צרוף. וכן, אפשר לומר שמדובר בדחף טבעי, אולי מולד, אינסטינקט, אבל עדיין עם כל הכבוד זה לא מה שיעשה בחורה לאישה יפה, כי הכל בעצם מתחיל וכמעט נגמר בפנים. חזה יכול להוסיף. והרבה. אבל הוא לא חזות הכל.

 

 

נכתב על ידי , 24/5/2007 23:34  
22 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של בימבה ב-29/5/2007 21:01



כינוי: 

מין: זכר

תמונה




1,826

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרומנטי-כאן אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רומנטי-כאן ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)