לא רבים מחבריי יודעים, אבל בהיותי בן 27 ניהלתי פרשייה, שייתכן והכותרת הראויה לה תהיה פרשיית אהבהבים, עם ילדה בת 18. הכל התחיל מהכרות סתמית באינטרנט, שעברה לטלפונים לילייים, המתנה בת חודש מורטת עצבים שימלאו לה 18, ומפגש שהוליד עוד מפגש שנמתח לחודש של הכרות אינטנסיבית שיכולה להספיק לחיים שלמים.
אחרי קצת מתח שגאה בשיחות, והתרשמות שלי מהפתיחות והבגרות שלה, שלא לדבר עם ההספק המיני הרב שלה יחסית לבחורה שטרם מלאו לה 18, נסעתי אל העיר שלה, מלווה בזכרון טוב מתמונה שלה ששלחה לי - בה נראתה כבר כיפיופה ומלאת חן עד אין קץ - ובסיפורי זימה, גבורה, שובבות, בגרות, ילדותיות, ומשפחה שמילאו את ראשי, משעות רבות של שיחות מקיפות שערכנו בשבועות הארוכים שקדמו ללילה הזה.
הגעתי, ישבנו באוטו לא הרחקנו מהבית שלה, באותה עיר הנושקת לים, ודברנו די הרבה. אני זוכר שבפגישה הראשונה לא הרחקנו לכת, אבל הקליק, החשמל, החיבור - היה.
בפגישה השנייה כבר נסענו לים, תוך שאני מביא דברי מתיקה, סתם מתוך רצון להיות מתוק. היא הפליאה אותי במיוחדות שלה. נערה-אישה שכבר בשלה והתבגרה, ביצועיסטית שטרם נראתה במחוזותיה (בולעת, סליחה על הבוטות), ובעיקר בחורה שאפשר לדבר איתה על הכל. כמעט.
בדיעבד, היא שתתה בצמא לא רק אותי, אלא גם את היוצא מפי (היתה לי מטאפורה אחרת אבל אחסוך מכם את הגועל). כאחרות שבאו אחריה, למדתי לקבל את מימדי ההערצה למימד האינטלקטואלי בקשר. ולא דברנו האם זה קשר או שמא התרועעות שלא לשמה, עד שיום אחד, יום הולדתי, היא קנתה לי מתנה לא יקרה אך מושקעת שהותירה בי רושם עז, וקבעה בהתלהבות, כן. זו מערכת יחסים על כל המשתמע מכך.
והיא היתה סקסית כ'כ שזה משגע, עם הציצי הנכון והפנים הנאות ביותר, רוקדת ומתנועעת באוטו לקצב השירים שבקעו מהרדיו באורח שאין כדוגמתו, ובעלת שיער שמשתפך ומראה כללי של בחורה שאין הרבה כמותה.
עקב פער הגילאים, לא רבים מהשכבה שלה ידעו על הקשר המתהווה, מלבד שתי חברות שלה, שאף באו לקשקש איתנו קצת, מעט לפני שהלכנו כמנהגנו לים, לשזוף מבטים בכוכבים ולשקוע בזממנו. למרות שספרה לי על הרזומה שלה, הקפדתי לא לשכב איתה, ולהסתפק בנפלאות האוראלי, למעט פעם אחת שהחליק לנו מאחור, מה שהוביל לצליעה קלה שלה ליומיים שאח'כ, לדבריה.
ואז זה התחיל לקרות. ערב אחד היא סיפרה לי שהיא עוד בקשר עם היזיז שהיה לה, שחשבתי שהיא נתקה עימו את הקשר, 'למעט שיחות פה ושם'. "הוא די מפתה אותי שאבוא אליו ונחגוג שוב במולטי אורגזמות", היא אמרה, ולא ידעתי אם זה כדי שאקנא ואשקיע יותר, או שבאמת הבחור מפציע שוב אל חייה.
ואז בא סימן אזהרה שני. היא התחילה להכנס לצ'טים ולהכיר בחורים. 'אני רוצה להכיר אנשים', טענה והציבה אותי בפני קושיה. לא משנה מה הייתי אומר, זה היה משמש לרעתי, ולכן הסכמתי מחוסר אונים.
אח'כ כבר הגיע תמרור אדום. היא נפגשה עם בחור שהכירה בצ'ט, וחברה טובה אליה התקשרתי (משהיא עצמה לא ענתה לי) אמרה לי ששי בעצם יצאה עם ערן לבילוי.
בהתקרב חודש ומעט להכרתנו, הלכו הפגישות ביננו ופחתו. כך גם התדירות של הסקס, כדי להציל את שארית הפליטה של כבודי האבוד, צלצלתי לחברה הטובה שלה, שהודתה בפניי ששי בעצם מנהלת לאחרונה 3 קשרים במקביל. איתי, עם ערן, ועם היזיז.. היא אף הספיקה לרדת באותו חודש לאילת, ולפגוש את ה'חונך', כך כיניתי אותו, המדריך מריף האלמוגים, שעוד בהיותה בת 15 וחצי, לימד אותה את רזי הסקס, ומעת לעת הספיק לבלות במחיצתה.
ברגע של חולשה, בשיחה אחרונה פנים אל פנים, היא הודתה שבאתי לה מוקדם מדי, שהיא רוצה עכשיו לחוות ולהתנסות. זה כמובן לא הפריע לה להכנס לקשר, אחרי שנפרדנו, עם בחור שהיה מבוגר ממנה בכ-3 שנים. קשר שהחזיק מעמד כמה שנים טובות, עד שעזב אותה במפח נפש, והותיר אותה בלב שותת דם.
כן... אני עוד זוכר, למרות שחלף כבר זמן, את שי. הבחורה שנהגתי לקחת לים ללילות של תענוג עד אין קץ, של בחור שסיים בהצטיינות BA שיוצא עם י"בניקית שובבה ויפה. ומדי פעם אני נזכר בערגה באותם לילות, ובהבלחות שקורצות למוחי אחת לתקופה, אני תוהה האם היה זה טוב או שמא רק הזיק.
ובשיחות עם שני חבריי הטובים, להם אני מעז לספר על הפרשייה, אני מרשה לעצמי לומר להם שהפנטזיה שלהם 'לטעום בשר צעיר', אינה בריאה כ'כ. היא יכולה אפילו להזיק אם לא יודעים לקחת את זה בפרופורציות הנכונות. וכנראה שכך אני צריך לזכור אותה, חוויה שהזדמנה בדרכי שלא רבים זוכים לטעום.