פרק א'
בכפר שלנו יש אפשרות לבחור בין בי"ס למסע לאי בודד, הגיע הזמן שגם אני אחליט. אחרי כמה ימים החלטתי ללכת למסע . התחלתי להתארגן הציוד הוא:
- שק שינה
- בגדים [קצרים]
- אוהל
- בגד-ים
- פטיש ומסמרים
- חבל
- אולר
- משקפת צלילה
- מפה של האי
ארזתי תיק.
פרק ב'
נעזרתי באינטרנט כדי לתכנן את המסע, החלתי שאטוס לסין, אחר כך אקח רכבת לנמל, ומהנמל אקח את הספינה העוברת באי שאליו אגיע. הלכתי לסוכנת נסיעות, קיבלתי את המפה, והכרטיסים לטיסה, לרכבת ולהפלגה.
פרק ג'
אימא שלי הסיעה אותי לשדה התעופה ונכנסתי למטוס. זו היתה טיסת לילה, ונרדמתי מיד. הגעתי לסין, ולקחתי את הרכבת לנמל. בנמל חיפשתי את הספינה שתוביל אותי לאי. מצאתי את הספינה שנקראת FX7. עליתי לספינה ואחרי כמה שעות ראיתי דולפינים.
פרק ד'
הגעתי לאי וראיתי פסל קוף קטן. היה שם חום נוראי כמעט נשרפתי. בניתי לי בית עץ קטן, ערסל והלכתי לחפש אוכל ושתיה.
אחריי כמה ימים ראיתי עוד ספינה שעצרה על-יד האי וירדו ממנה 3 החברים הכי טובים שלי, הם הביאו איתם את אותו ציוד שאני לקחתי.
גודאמט, נכון שזה נראה כאילו שאמא שלי כתבה את זה בשבילו? איך זה הגיוני שהוא מכיר כאלה מילים. עכשיו, תסתכלו על הפיסוק. אי אפשר שלא לתהות- האם הוא ירש ממני את הכישורים (המועטים) בכתיבת סיפורים? נאאאאאאא (נאלצתי לשנות את הצבע בגלל הוורד המטומטם. תמות, וורד, תמות!)