לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

"ושוב אני נפגש עם רגע של עצבות"


"אף אחד לא יבין אותי-ואני לא אבין אף אחד, כי אף אחד לא נקלע לבעיות שלי- ואני לא של אף אחד" (אני המצאתי את זה)

Avatarכינוי: 

בת: 32

תמונה



מצב רוח כרגע:



מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    פברואר 2010    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28      

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

2/2010

על טעויות וחופשים.


יוצא לי המון לחשוב על זה, האם הייתי עושה את אותן הטעויות בבית הספר אילולא היו לי יותר חופשים.
האם הייתי לומדת יותר ומשקיעה יותר אם היה לי קצת פחות לחץ, ובנוסף- האם הייתי משקיעה יותר ברכיבה בחופש מאשר בלימודים.
אז הגעתי למסקנה הזו- כשיש חופש פעם במליון שנה, אני ארצה להשקיע יותר במה שטוב לי ומה שעושה לי טוב, בכל זאת חופש  ואלך לחווה ואבלה שם את מירב היום.
אך לעומת זאת ברגע שהחופשים היו מגיעים לעיתים יותר תכופות- הייתי מחלקת את הזמן כך שאוכל גם לשבת וללמוד, וגם ללכת לחווה ולהנות.

למה משרד החינוך לא חושב ככה? למה מי שבחר את החופשים וכל זה לא נותן לנו את זה..
יצא לי מלא פעמים לחשוב על לחלק את החופש הגדול, חופש בחורף וחופש בקיץ, והאומנם? מה רע.
אז נכון תמיד מחכים לחודשיים חופשים המהוללים האלה, אבל מי לא ירצה לשבת בבית או לישון קצת יותר תחת הפוך החם.
לחשוב על זה שלאף אחד מאיתנו לא יהיה את הרצון לקום ולצאת מהבית בימים הקרים יותר וינצל אולי קצת יותר זמן גם ללמוד.
אולי אפילו לחלק את החופש הגדול להיות חודש וחצי ושבועיים נוספים לשים לנו בין חנוכה לפורים... יש שלושה חודשים באמצע- שימו אותו בסוף ינואר-תחילת פברואר ואולי הדברים יתבצעו אחרת. אנשים יחשבו אחרת. אולי יהיה קצת זמן לנשום!

אני בהחלט חושבת שאם היה לי שבוע חופש עכשיו הייתי משקיעה ובגדול, חשוב לי להשקיע, אני לא אומרת שלא, פשוט קשה לי, גם לי יש חיים... עוד מעט אני מקווה להתחיל לעבוד ומתי לעזאזל יהיה לי זמן להכל?
אני יודעת לסדר לעצמי לוח זמנים נחמד כזה שיעזור לי, אבל אני לא עומדת בו מרוב כל כך הרבה דברים שילדה בת 16 רוצה לעשות.
גם אם היא נוטה ל17.
נכתב על ידי , 3/2/2010 13:12  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של אלמה ב-5/2/2010 19:09



16,825
הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לN מילים. אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על N מילים. ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)