גיי מיוסר, חותך ורדים...אז זהו. שיניתי. עכשיו אני סתם אני. סתם חנון ממוצע, קצת מודרני. עתודאי (כן... גם אני מכרתי את נשמתי לצבא...), ובנוסף להכל גם גיי. הבלוג הזה הוא התפרקות מחיי היום יום והנסיון הנואש שלי למצוא תמיכה. |
| 11/2006
שבוע ככה ככה עברו עלי כמה ימים ככה ככה. כאלו שהעליות והמורדות בהן מתאזנים בסופו של המאזן, אבל איכשהוא אני לא מרגיש מאוזן כלל. יצאתי עם הבחורה האמורה בפוסט ההקודם. היה ממש נחמד. היא מצאה חן בעיני, באמת. בפעם השלישית שנפגשנו, אחרי שראינו סרט והתווכחנו 4 שעות על העלילה, שתינו קפה. זה נגמר מכוער, אני עכשיו בשלב העדין של להתחמק מלראות אותה. הטכניון נוח בזה מאוד. למה אתם שואלים? כי הדעות שלנו שונות בערך כמו של אפי איתם ובודהה. לא הצלחתי למצוא עבודה, אחרי 4 נסיונות נכשלים, נמאס לי. אני אחזור לחיפוש שבוע הבא. קיבלתי מעונות. כלומר אני יכול לקבל מעונות אם אני אתפוס אותן מספיק מהר. עכשיו נשאר לי רק להבין מה אני עושה עם הדירה שאני שוכר, ואני מקווה להפטר ממנה מהר. החוזה הוא לחודש, אבל מסתבר שמי שעוזב עליו מוטלת החובה למצוא דייר חדש. *נאנח*. יש עוד הרבה דברים שאני מעדיף לא לדבר עליהם. הדרישות בטכניון עולות בקצב מחריד. מצד שני פגשתי הרבה אנשים חדשים שאני מאוד אוהב, החנונים של הטכניון משעשעים ביותר. השבוע אני אמור להשאר בחיפה, כי יש איזה אירוע משפחתי. יום רביעי אני נוסע לירושלים להפגש עם המשפחה וחבר של המפשחה, ואז יום חמישי אני נוסע הלוך חזור לטכניון. כי יש שיעורים שאני לא יכול להחמיץ. נרשמתי לקורס "השרדות - מעורב". זה אמור להיות נחמד ביותר, נראה. משעמם לי. זה לא אמור להיות ככה. אמור להיות לי מעניין וכיף. הבעיה היא שלומדים הרבה שטויות, ש90% מהם אני יודע.
כמה חנונים אנחנו יכולים להיות... למדנו מ6 עד 8 ואז החלטנו שאנחנו עייפים מלהפעיל את המוח אז יצאנו לדשא לשחק בפריסבי. היה ממש כיף. המצאנו שיטה שבה מי שזורק צועק מספר ומי שתופס מקבל את המספר בנקודות. העניין הוא שאתה הניקוד סופרים בשיטה שנקראת modulo 17. לפי השיטה הזו 16 + 1 = 0. ולכן 32 + 2 = 0. זה משעשע לשחק ככה. זה גם חנוני ברמות מטורפות, לפחות ככה אנחנו חשבנו אחרי שעה של משחק. אחרי זה סתם ישבנו על הדשא ודיברנו על כל מיני דברים ובעשר נסעתי הביתה. זה היה יום חביב, והחלטנו שבהחלט כדאי לשחק על הדשא לעיתים יותר דחופות. מישהוא אמר שאסור להשתכר במעונות. שזה משעשע כי אפילו לי יצא לשתות אלכוהול במעונות (באיזהשהוא יום) ואני אפילו לא גר שם. אם אסור להביא אלכוהול למעונות, למה יש בירה וודקה במכולת של הטכניון? ועוד כמה סוגים. יש שם יותר בקבוקי בירה מבקבוקי קולה למען השם... יש עוד הרבה ואני לא מצליח לחשוב. אני חוזר לעדכן פה, והפעם כנראה על בסיס יותר מפעם בשבוע. זה נוח, ככה אני יכול לכתוב הרבה ממה שאני אח"כ לא זוכר ולהזכר.
| |
| |